+31 76 - 5331331

Glasvezel De Hare in Coevorden

Op bedrijventerrein de Hare in Coevorden ligt een glasvezel netwerk. Alle bedrijven die in straten van dit terrein zijn gevestigd kunnen eenvoudig en tegen standaard tarieven beschikken over een eigen glasvezelverbinding. De kosten van een glasvezel-aansluiting zijn afhankelijk van de gewenste snelheid voor internet, keuze voor de router en contractduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Zakelijk Glasvezel op bedrijventerrein Hare delen

Het is mogelijk om een glasvezelverbinding te delen om zo te besparen op de gemoeide kosten. Alle partijen die meedoen aan deze constructie dienen hiervoor gevestigd te zijn in hetzelfde bedrijfspand. Een van de deelnemers dient aangesteld te worden als hoofdcontractant en draagt de verantwoordelijkheid voor de glasvezel access. Het is gebruikelijk dat de hoofdcontractant een deel van de eenmalige- en maandelijkse kosten doet doorrekenen naar de overige partijen. Iedere partij heeft de mogelijkheid om zijn eigen gewenste diensten direct af te nemen bij IP Visie, hiervoor wordt iedere partij individueel gefactureerd. Alle afgenomen diensten per partij staan los van elkaar en zijn afgeschermd voor de overige partijen.

Aanvullende diensten Zakelijk Glasvezel

Over een zakelijke glasvezelverbinding wordt standaard de dienst Zakelijk Internet geleverd. Naast deze standaarddienst bent u vrij in het afnemen van aanvullende diensten. Denk hierbij aan diensten als VoIP bellen, Ethernet VPN, Zakelijk Pinnen, SIP Trunk en nog vele andere diensten. U kunt net zoveel diensten stapelen of afnemen over de glasvezelverbinding totdat de maximale capaciteit van 1 Gbit/s is bereikt.