+31 76 - 5331331

Glasvezel Europark in Coevorden

Op het bedrijventerrein Europark in Coevorden ligt een glasvezel netwerk. Bedrijven kunnen hierop eenvoudig worden aangesloten. De eenmalige aansluitkosten zijn gelijk voor alle bedrijven die hier gevestigd zijn. De maandelijkse kosten zijn afhankelijk van de gewenste bandbreedte voor internet, keuze voor de router en contractduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Bekijk alle glasvezeltarieven & mogelijkheden op bedrijventerrein Europark

De glasvezeltarieven op het Europark zijn voor iedere bedrijfslocatie uniek. De tarieven van Zakelijk Glasvezel zijn gebonden aan de locatie van uw bedrijfspand. Wanneer uw bedrijfspand gemakkelijk gekoppeld kan worden aan het glasvezelnetwerk, dan vallen de eenmalige aansluitkosten aantrekkelijker uit. Om inzicht te krijgen in alle tarieven en mogelijkheden kunt u een Postcodecheck uitvoeren.

Koppel uw bedrijfsvestigingen met glasvezel

Met Zakelijk Glasvezel is het mogelijk om bedrijfsvestigingen gemakkelijk aan elkaar te koppelen. Zo ontstaat een centrale netwerkinfrastructuur die vele voordelen biedt. Het koppelen van vestigingen met behulp van een glasvezelverbinding kan op meerdere manieren worden gerealiseerd. Er kan gebruik gemaakt worden van een IP-VPN, waardoor Quality of Service optimaal gebruikt kan worden. Ook is het ook mogelijk om andere panden te verbinden met behulp van een Ethernet VPN of een IPSEC-tunnel op te zetten met eigen firewalls over het internet. Het is ook mogelijk een directe koppeling op te zetten naar het datacenter waar uw servers en applicaties zich bevinden. Werkzaamheden in de Cloud wordt zo veel aangenamer doordat er een directe koppeling wordt gemaakt via een VLAN naar uw serverapparatuur.