+31 76 - 5331331

Glasvezel Coevorden

In Coevorden zijn er volop mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. Coevorden beschikt over een uitstekende digitale infrastructuur, waardoor bedrijven vrijwel overal tegen aantrekkelijke condities een snelle internet aansluiting kunnen realiseren.

Speciale mogelijkheden zijn er voor bedrijven in Coevorden die gevestigd zijn op de bedrijventerreinen:

Doe de Glasvezel postcodecheck

Coevorden beschikt over een glasvezel-infrastructuur die wordt gevoed vanuit de centrale aan de Melkkade. Ook alle ADSL en VDSL verbindingen worden vanuit deze locatie geleverd. De kosten van een glasvezelaansluiting zijn afhankelijk van de afstand tot de glasvezel infrastructuur, gewenste bandbreedte voor internet en contractduur. Aan de hand van een postcode en huisnummer controle kunt u direct alle mogelijkheden en tarieven opvragen.

Voordelen van een zakelijke glasvezelverbinding

Aan een zakelijke glasvezelverbinding zijn vele voordelen verbonden. Zo is het mogelijk om met Zakelijk Glasvezel uitermate hoge internetsnelheden van wel 1.000 Mbit/s en meer te behalen. Daarnaast beschikt u niet alleen over een hoge downloadsnelheid, maar ook uw uploadsnelheid is bij Zakelijk Glasvezel altijd even hoog als de downloadsnelheid. Dankzij een modulaire en schaalbare opbouw beschikken bedrijven de mogelijkheid om meerdere diensten af te nemen over slechts één verbinding. Naast dit zijn er aan een glasvezelverbinding nog vele andere voordelen verbonden.

Glasvezeltarieven & mogelijkheden in Coevorden

Voor ieder bedrijfspand in Coevorden zijn de tarieven voor Zakelijk Glasvezel uniek. De tarieven die gelden voor uw bedrijfslocatie zijn afhankelijk van de afstand vanaf uw bedrijfspand tot het landelijke glasvezelnetwerk. Hierbij geldt dat hoe gemakkelijker uw bedrijfspand kan worden gekoppeld aan het glasvezelnetwerk, des te aantrekkelijker de eenmalige aansluitkosten voor een glasvezelverbinding zullen uitvallen. Geïnteresseerd in alle actuele tarieven en mogelijkheden voor uw bedrijfslocatie in Coevorden? Voer dan een Postcodecheck uit voor een direct inzicht.

IP Bellen met Zakelijk Glasvezel

Met Zakelijk Glasvezel is het mogelijk om op een betrouwbare en veilige manier te telefoneren via uw zakelijke glasvezelverbinding. Zowel data als telefonie lopen hierbij over dezelfde verbinding. Bij IP Visie zijn er een tweetal VoIP (Voice over IP) diensten waaruit u een keuze kunt maken. Wenst u gebruik te maken van VoIP telefonie en bent u in het bezit van een eigen telefooncentrale? Dan kunt u gebruikmaken van een SIP Trunk. Daarnaast is het mogelijk om dezelfde functionaliteiten van een telefooncentrale te huren met Hosted Telefonie.

Overige locaties in Coevorden

Benneveld