Glasvezel Coevorden

In Coevorden zijn er volop mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. Coevorden beschikt over een uitstekende digitale infrastructuur, waardoor bedrijven vrijwel overal tegen aantrekkelijke condities een snelle internet aansluiting kunnen realiseren.

Doe de glasvezel postcodecheck

Meer informatie over glasvezel in Coevorden

Coevorden beschikt over een glasvezel-infrastructuur die wordt gevoed vanuit de centrale aan de Melkkade. Alle ADSL en VDSL verbindingen worden daarnaast ook vanuit deze locatie geleverd. In 2012 zijn alle bedrijventerreinen voorzien van een glasvezelnetwerk, na een succesvol vraagbundelingstraject. Met de beschikbaarheid van glasvezel op alle bedrijventerreinen was Coevorden dé eerste plaats in Nederland waar alle bedrijventerreinen zijn voorzien van glasvezel.

Glasvezel op bedrijventerreinen in Coevorden

Coevorden was een van de eerste plaatsen in Nederland, waar alle bedrijventerreinen zijn voorzien van glasvezel. Coevorden beschikt in totaal over een viertal bedrijventerreinen. Zakelijk Glasvezel biedt met een standaardcapaciteit van 1 Gbit/s niet alleen nu, maar ook in de toekomst een groeipad voor uw organisatie.

Europark

Het Europark is een grensoverschrijdend bedrijventerrein wat in het zuiden van Coevorden is gelegen. Het terrein is met een oppervlakte van 350 hectare ruimschoots het grootste bedrijventerrein van Coevorden. Op het Europark is een glasvezelnetwerk aanwezig waarop bedrijven kunnen worden aangesloten. Naast de uitgebreide faciliteiten die door het terrein worden aangeboden is ook de aanwezigheid van glasvezel een van de belangrijkste redenen voor bedrijven om zich hier te vestigen.

De Hare

Bedrijventerrein De Hare beschikt over een oppervlakte van 41 hectare en kent een uitstekende bereikbaarheid via de N34. Op bedrijventerrein De Hare is een glasvezelnetwerk aanwezig. Alle bedrijven die in de straten van het terrein zijn gevestigd hebben de mogelijkheid om tegen aantrekkelijke voorwaarden te beschikken over een eigen glasvezelverbinding.

De Holwert

De Holwert beschikt ook over een eigen glasvezelnetwerk waarop alle gevestigde bedrijven eenvoudig aangesloten kunnen worden. Bedrijventerrein De Holwert ligt vrijwel direct aan bedrijventerrein De Hare.

Overige bedrijvenlocaties in Coevorden

Naast de bovengenoemde bedrijventerreinen kunnen bedrijven ook op diverse andere bedrijvenlocaties in Coevorden profiteren van de uitgebreide glasvezelinfrastructuur. Op Leeuwerikenveld en Benneveld kunnen bedrijven ook profiteren van alle voordelen die Zakelijk Glasvezel te bieden heeft.

Glasvezeltarieven & mogelijkheden in Coevorden

Voor ieder bedrijfspand in Coevorden zijn de tarieven voor Zakelijk Glasvezel uniek. De tarieven die gelden voor uw bedrijfslocatie zijn afhankelijk van de afstand vanaf uw bedrijfspand tot het landelijke glasvezelnetwerk. Hierbij geldt dat hoe gemakkelijker uw bedrijfspand kan worden gekoppeld aan het glasvezelnetwerk, des te aantrekkelijker de eenmalige aansluitkosten voor een glasvezelverbinding zullen uitvallen. Geïnteresseerd in alle actuele tarieven en mogelijkheden voor uw bedrijfslocatie in Coevorden? Voer dan een Glasvezel Postcodecheck uit voor een direct inzicht.

IP Bellen met Zakelijk Glasvezel

Met Zakelijk Glasvezel is het mogelijk om op een betrouwbare en veilige manier te telefoneren via uw zakelijke glasvezelverbinding. Zowel data als telefonie lopen hierbij over dezelfde verbinding. Bij IP Visie zijn er een tweetal VoIP (Voice over IP) diensten waaruit u een keuze kunt maken. Wenst u gebruik te maken van VoIP telefonie en bent u in het bezit van een eigen telefooncentrale? Dan kunt u gebruikmaken van een SIP Trunk. Daarnaast is het mogelijk om dezelfde functionaliteiten van een telefooncentrale te huren met Hosted Telefonie.

Datacenter in Coevorden

IP Visie biedt u de mogelijkheid om gebruik te maken van snelle verbindingen in het Connect datacenter aan de Monierweg 9 in Coevorden. Meerdere bandbreedtes zijn mogelijk.