Glasvezel Coevorden

In Coevorden zijn er volop mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. Coevorden beschikt over een uitstekende digitale infrastructuur, waardoor bedrijven vrijwel overal tegen aantrekkelijke condities een snelle internet aansluiting kunnen realiseren.

Doe de glasvezel postcodecheck

Bedrijventerreinen in Coevorden

Speciale mogelijkheden zijn er voor bedrijven in Coevorden, die gevestigd zijn op de bedrijventerreinen:

  • Europark
  • De Hare
  • De Holwert

Overige bedrijvenlocaties in Coevorden

Naast de bovengenoemde bedrijventerreinen kunnen bedrijven ook op diverse andere bedrijvenlocaties in Coevorden profiteren van de uitgebreide glasvezelinfrastructuur. Op Leeuwerikenveld en Benneveld kunnen bedrijven ook profiteren van alle voordelen die Zakelijk Glasvezel te bieden heeft.

Datacenter in Coevorden

IP Visie biedt u de mogelijkheid om gebruik te maken van snelle verbindingen in het Connect datacenter aan de Monierweg 9 in Coevorden. Naast snel internet in snelheden tot 10 Gbps bieden wij meerdere connectiviteitsdiensten aan in dit datacenter.

Bellen over glasvezel

Met Zakelijk Glasvezel is het mogelijk om op een betrouwbare en veilige manier te telefoneren via uw zakelijke glasvezelverbinding. Zowel data als telefonie lopen hierbij over dezelfde verbinding. Bij IP Visie zijn er een tweetal VoIP (Voice over IP) diensten waaruit u een keuze kunt maken. Wenst u gebruik te maken van VoIP telefonie en bent u in het bezit van een eigen telefooncentrale? Dan kunt u gebruikmaken van een SIP Trunk. Daarnaast is het mogelijk om dezelfde functionaliteiten van een telefooncentrale te huren met Hosted Telefonie.