Glasvezel Clinge

In Clinge zijn er volop mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. Clinge beschikt over een uitstekende digitale infrastructuur. Bedrijven hebben hierdoor de mogelijkheid om tegen aantrekkelijke condities een snelle internetaansluiting te laten realiseren.

Doe de glasvezel postcodecheck

Zakelijk Glasvezel diensten

Standaard wordt over een glasvezelverbinding de standaard dienst Zakelijk Internet geleverd. Naast deze dienst kunnen meerdere aanvullende diensten geleverd worden over de verbinding. U kunt dan denken aan diensten als VoIP bellen, Ethernet VPN, SIP-trunk en nog veel meer. Elke dienst is makkelijk aanpasbaar, zolang de limiet van 1 Gbit/s van de glasvezel access niet overschreden wordt. Tegen meerprijs is er een glasvezel access te realiseren met een maximale capaciteit van 10 Gbit/s.

Naast glasvezel ook snel internet beschikbaar via VDSL

De afgelopen jaren is er veel geïnvesteerd in infrastructuren zoals glasvezel en koperverbindingen. Glasvezel is en blijft de technologie van de toekomst, maar biedt ook nieuwe mogelijkheden voor klanten die gebruik willen blijven maken van ADSL en VDSL.

Door de afstand tot de dichtstbijzijnde centrale te verkorten en gebruik te maken van technieken zoals vectoring en pair-bonding kan tegenwoordig snel internet geleverd worden door middel van VDSL.