Glasvezel Chaam

In Chaam zijn er voldoende mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. Chaam beschikt over een eigen glasvezel infrastructuur, zodat bedrijven vrijwel overal een aansluiting kunnen realiseren.

Doe de glasvezel postcodecheck

Bedrijventerrein Baarleseweg Noord

Speciale mogelijkheden zijn er voor bedrijven in Chaam die gevestigd zijn op het bedrijventerrein Baarleseweg Noord.

Meer informatie over Zakelijk Glasvezel in Chaam

IP Visie levert in Chaam verbindingen over diverse netwerken en werkt daarbij samen met onder andere Midden BrabantGlas, maar ook met de grote landelijke partijen zoals KPN, Eurofiber, Ziggo en Tele2. Daardoor is het bijna overal in Chaam mogelijk om een snelle internet verbinding te realiseren tegen aantrekkelijke voorwaarden.

Vestigingen koppelen met Zakelijk Glasvezel

Met Zakelijk Glasvezel is het gemakkelijk om eventuele bedrijfsvestigingen te koppelen. Door twee of meer vestigingen te koppelen creëert u een centrale netwerkinfrastructuur, waardoor het beheer wordt vereenvoudigd en applicaties en data voor iedere vestiging beschikbaar zijn. Er zijn verschillende manieren om bedrijfsvestigingen te koppelen. Zo kan er bijvoorbeeld voor een optimale Quality of Service worden gekozen voor een IP-VPN. Daarnaast is er ook de mogelijkheid om vestigingen te koppelen met behulp van een Ethernet VPN of door een IPSEC-tunnel op te zetten, met eigen firewalls over het internet. Naast vestigingen is er ook de mogelijkheid om een directe koppeling op te zetten naar het datacenter waar uw servers en applicaties zich bevinden. Het werken in de Cloud wordt op deze manier een stuk aangenamer, doordat er een directe koppeling via een VLAN wordt opgezet naar het uw serverapparatuur in het datacenter.

Chaam maakt onderdeel uit van de gemeente Alphen-Chaam.