+31 76 - 5331331

Glasvezel Heemstederweg in Castricum

Op het bedrijventerrein aan de Heemstederweg in Castricum is het voor bedrijven mogelijk om aangesloten te worden op het glasvezelnetwerk van KPN. De tarieven van een glasvezelaansluiting zijn afhankelijk van de contractduur, de keuze voor de internetsnelheid en router en de afstand tot het dichtstbijzijnde glasvezel knooppunt.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Zakelijk Glasvezel levertijd aan de Heemstederweg

De levertijd voor Zakelijk Glasvezel bedraagt 3 tot 4 maanden. Reden voor deze doorlooptijd is dat er veel komt kijken bij de realisatie van een glasvezelverbinding aan de Heemstederweg. Zo bestaat een oplevering uit ongeveer 20 deelprocessen en kent verschillende factoren die de levertijd kunnen vertragen. Denk hierbij aan zaken als vorst, bouwvak, obstakels op de route (snel- / waterwegen), het aanvragen van gemeentelijke vergunningen en meer...

Vestiging(en) koppelen met glasvezel

Wanneer u beschikt over glasvezel wordt het eenvoudig om eventuele nevenvestigingen of filialen te koppelen. Op die manier ontstaat een centrale infrastructuur, die veel voordelen kan bieden. Het is mogelijk op meerdere manieren om vestigingen te koppelen met Zakelijk Glasvezel. Er kan gebruik gemaakt worden van een IP-VPN, waardoor Quality of Service optimaal gebruikt kan worden. Ook is het ook mogelijk om andere panden te koppelen met behulp van een Ethernet VPN of een IPSEC-tunnel te bouwen met eigen firewalls over het internet. Naast het koppelen van eigen filialen is het ook mogelijk om een directe koppeling op te zetten naar het datacenter waar uw servers en applicaties zich bevinden. Op deze manier wordt het werken in de cloud veel aangenamer, doordat een directe koppeling wordt gemaakt via een VLAN naar uw eigen kast of serverapparatuur in het datacenter.