+31 76 - 5331331

Glasvezel Castricummerwerf in Castricum

Op het bedrijventerrein Castricummerwerf in Castricum is het voor bedrijven mogelijk om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. De kosten zijn afhankelijk van de gewenste bandbreedte voor internet, afstand tot de glasvezel infrastructuur en contractduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Levertijd voor Zakelijk Glasvezel op Castricummerwerf

De levertijd voor Zakelijk Glasvezel bedraagt bij een nieuwe aansluiting 3 tot 4 maanden. Er komt bij het realiseren van een fysieke glasvezelverbinding in Castricummerwerf een hoop kijken. De oplevering bestaat uit ruwweg 20 deelprocessen en kent verschillende levertijd vertragende factoren. Zo dienen er verschillende vergunningen worden aangevraagd, maar ook zaken als obstakels op de route, de bouwvak en nog veel meer.

Glasvezelverbinding delen op Castricummerwerf

Indien u met meerdere partijen in een enkel pand zitten, dan is er de mogelijkheid om uw glasvezelaansluiting te delen om zo kosten te besparen. Hiervoor dienen beide (of meerdere) partijen gevestigd te zitten in hetzelfde fysieke pand. Een enkele partij (vaak de verhuurder van pand) wordt aangesteld als hoofdcontractant, en is verantwoordelijk voor de verbinding. Gebruikelijk rekent de hoofdcontractant de aansluit- en maandelijkse kosten van de glasvezel access door aan de overige partijen. Dan neemt elke partij hun gewenste diensten af bij direct bij IP Visie, zij worden ook individueel gefactureerd. De diensten die elke partij afnemen staan los van elkaar, deze zijn voor andere deelnemers afgeschermd.