Glasvezel Castricum

In Castricum zijn er volop mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. Castricum beschikt over een uitstekende digitale infrastructuur, bedrijven kunnen hierdoor vrijwel overal tegen aantrekkelijke condities een snelle internet verbinding realiseren.

Doe de glasvezel postcodecheck

Bedrijventerreinen in Castricum

Castricum beschikt over drie bedrijventerreinen. Op al deze terreinen zijn er mogelijkheden voor bedrijven om op het glasvezelnetwerk aangesloten te worden.

Castricummerwerf

Op het bedrijventerrein Castricummerwerf zijn er mogelijkheden voor bedrijven om op het glasvezelnetwerk aangesloten te worden.

Schulpstet

Bedrijven die zijn gevestigd op bedrijventerrein Schulpstet kunnen ook van een zakelijke glasvezelverbinding gebruik maken om zo over een snelle internetverbinding te beschikken.

Heemstederweg

Alle bedrijven die zijn gevestigd op het bedrijventerrein aan de Heemstederweg hebben eveneens de mogelijkheid om op het glasvezelnetwerk aangesloten te worden.

Dubbel uitgevoerde verbinding

Indien u voor de bedrijfsvoering van uw organisatie altijd in verbinding moet staan met het internet, dan kunt u kiezen voor een redundant uitgevoerde verbinding. Met een Redundant uitgevoerde verbinding heeft u zekerheid over de uptime van uw internetverbinding Er zijn verschillende mogelijkheden voor een redundantie. Denk bijvoorbeeld aan een dubbel uitgevoerde verbinding op een geografische gescheiden netwerk van verschillende providers. Wenst u advies voor het kiezen van een geschikte oplossing voor uw situatie? Dan kunt u terecht bij een van onze adviseurs. Onze adviseurs weten u alles vertellen over redundantie en weten welke Redundante oplossingen bij uw bedrijfssituatie en wensen aansluiten.