+31 76 - 5331331

Glasvezel Jeweldijk in Callantsoog

Op het bedrijventerrein Jeweldijk in Callantsoog is het voor bedrijven mogelijk om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk van KPN. De tarieven voor glasvezel zijn afhankelijk van de contractduur, de keuze voor de internetsnelheid, router en de afstand tot het dichtstbijzijnde glasvezel knooppunt.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Voordelen van een glasvezelverbinding

De voordelen van een glasvezelaansluiting maakt het voor bedrijven een interessante keuze. Op glasvezel kunnen uitermate hoge internetsnelheden gehaald worden, 1.000 Mbit/s of zelfs hoger op aanvraag. Niet alleen de downloadsnelheid is hoog, maar bij glasvezel is de uploadsnelheid altijd gelijk aan uw downloadsnelheid. Een van de grootste voordelen van een glasvezelverbinding is dat het mogelijk is over de verbinding meerdere diensten te leveren. Zo kunt u alle overige lijnen opzeggen omdat u niet langer meerdere lijnen nodig heeft. Naast dit zijn er nog veel meer voordelen verbonden aan Zakelijk Glasvezel.

Levertijd Zakelijk Glasvezel op bedrijventerrein Jeweldijk

Om een nieuwe glasvezelverbinding te realiseren dient u rekening te houden met een levertijd van 3 tot 4 maanden. Dit komt omdat er bij het realiseren van de fysieke glasvezelverbinding op Jeweldijk een hoop komt kijken. De oplevering bestaat uit ruwweg 20 deelprocessen en kent verscheidene levertijd vertragende factoren. Denk hierbij aan bijvoorbeeld obstakels op de route zoals snel- / waterwegen, maar ook zaken als de bouwvak, vergunningen en nog veel meer.