Glasvezel Callantsoog

In Callantsoog zijn er voldoende mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk van KPN. De kosten van een glasvezelaansluiting zijn afhankelijk van de locatie, afstand tot de glasvezel infrastructuur, gewenste bandbreedte voor internet en contractduur.

Speciale mogelijkheden zijn er voor bedrijven in Callantsoog die gevestigd zijn op bedrijventerrein:

Doe de Glasvezel postcodecheck

Het dorp Callantsoog ligt in de provincie Noord-Holland. Callantsoog telt zo'n 2.600 inwoners en ligt op slechts 12 kilometer van de stad Den Helder. Callantsoog heeft een eigen centrum waar diverse horecagelegenheden en winkeltjes gevestigd zijn. Callantsoog is bereikbaar via de provinciale weg N502. In het centrum van Callantsoog is er een gratis wifi verbinding beschikbaar. Het glasvezelnetwerk zorgt ervoor dat bedrijven, bewoners en toeristen van een snelle internetverbinding kunnen genieten.

Badplaats Callantsoog

Behalve een dorp is Callantsoog ook een badplaats. Vrijwel het gehele jaar komen er toeristen naar Callantsoog waardoor er het hele jaar een vakantiestemming heerst. Het strand van Callantsoog bezit een kwaliteitskeurmerk en is onder sommige bekend als het mooiste strand van Nederland. Op bepaalde delen van het strand is er sinds 2015 een gratis wifi verbinding. Het glasvezelnetwerk zorgt ervoor dat bezoekers een goede internetverbinding hebben.

Postcode: 1759