Glasvezel Cadzand

In Cadzand zijn er voldoende mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. Cadzand beschikt over een eigen glasvezel-netwerk, wat gevoed wordt vanuit de centrale aan de Mariastraat. De tarieven voor een glasvezel aansluiting zijn afhankelijk van de locatie, afstand tot de glasvezel infrastructuur, gewenste snelheid voor internet en contractduur.

Doe de glasvezel postcodecheck

VoIP bellen via Zakelijk Glasvezel

Het is met Zakelijk Glasvezel mogelijk om op een veilige en betrouwbare manier te telefoneren via uw zakelijke glasvezelverbinding. Data- en telefonie worden gescheiden van elkaar getransporteerd over dezelfde verbinding. Bij IP Visie zijn er een tweetal VoIP (Voice over IP) diensten waaruit u een keuze kunt maken. Zo kan uw huidige telefooncentrale worden gekoppeld aan een SIP Trunk om zo te kunnen genieten van alle voordelen van VoIP-telefonie. Het is daarnaast ook mogelijk om de functionaliteiten van een geavanceerde telefooncentrale te huren tegen een maandelijks bedrag per gebruiker met Hosted Telefonie.

VDSL als alternatief voor Zakelijk Glasvezel

Naast glasvezel biedt VDSL een prima alternatief voor bedrijven. Hierdoor kan er in Cadzand niet alleen snel internet worden geleverd via glasvezel, maar kunnen bedrijven ook kiezen voor snel internet via VDSL, de opvolger van ADSL. Door nieuwe technieken als pair bonding en bonded vectoring te gebruiken kunnen er met VDSL hoge snelheden tot wel 200 Mbit/s worden behaald. Door straatkasten via glasvezel aan de wijkcentrales te koppelen, wordt de afstand over koper beperkt waardoor het mogelijk is om hogere snelheden te behalen.