+31 76 - 5331331

Glasvezel Burgh-Haamstede

In Burgh-Haamstede zijn er volop mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. Burgh-Haamstede beschikt over een uitstekende digitale infrastructuur, bedrijven kunnen hierdoor tegen aantrekkelijke condities bijna overal een snelle internet aansluiting realiseren.

Speciale mogelijkheden zijn er voor bedrijven in Burgh-Haamstede die gevestigd zijn op bedrijventerrein:

Doe de Glasvezel postcodecheck

Levertijd Zakelijk Glasvezel in Burgh-Haamstede

Bij een nieuwe aansluiting bedraagt de levertijd van Zakelijk Glasvezel 3 tot 4 maanden. Er komt een hoop kijken bij het realiseren van een fysieke glasvezelaansluiting in Burgh-Haamstede. Dit proces wordt onderverdeeld in zowat 20 deelprocessen met verscheidene oplevertijd remmende factoren. Zo dienen er verschillende vergunningen worden aangevraagd, maar ook zaken als obstakels op de route, de bouwvak en nog veel meer.

Zakelijk glasvezelverbinding delen in Burgh-Haamstede

Een glasvezelverbinding is te delen met andere partijen, wanneer u de behoefte heeft om kosten te besparen. Hiervoor dienen beide (of meerdere) deelnemers gevestigd te zitten in hetzelfde fysieke pand. Een enkele deelnemer (vaak de verhuurder van pand) wordt aangesteld als hoofdcontractant, en is verantwoordelijk voor de verbinding. De hoofdcontractant is zelf verantwoordelijk om indien gewenst de kosten van de glasvezel access door te rekenen naar de andere partijen. Vervolgens neemt elke partij hun gewenste diensten af bij direct bij IP Visie, zij worden ook individueel gefactureerd. Al de afgenomen diensten per partij zijn afgeschermd, andere deelnemers hebben dus geen toegang tot uw diensten.

Burgh-Haamstede maakt onderdeel uit van de gemeente Schouwen-Duiveland.