Glasvezel Burgerveen

In Burgerveen zijn er volop mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. Burgerveen beschikt over een uitstekende digitale infrastructuur, hierdoor ontstaat voor bedrijven de mogelijkheid om tegen aantrekkelijke condities vrijwel overal een snelle internet aansluiting te realiseren.

Doe de glasvezel postcodecheck

Glasvezelverbinding in Burgerveen bestellen

Bij de aanvraag van Zakelijk Glasvezel zullen we om een aantal gegevens vragen. Denk hierbij aan bedrijfs- en locatiegegevens. U zult ook de aanvullende diensten die u wenst af te nemen over de verbinding moeten opgeven. Ook extra (vaste) IP-adressen die zijn af te nemen zult u moeten opgeven bij de aanvraag. Uw keuze voor een managed of unmanaged router dient opgegeven te worden. Zakelijk Glasvezel kunt u aanvragen bij een van onze consultants of doe een postcodecheck voor een prijsopgave.

Zakelijk Glasvezel Levertijd in Burgerveen

Zakelijk Glasvezel kent voor een nieuwe glasvezel access een levertijd van 3 tot 4 maanden. Er komt een hoop kijken bij het realiseren van een fysieke glasvezelaansluiting in Burgerveen. De oplevering is uitgewerkt in ongeveer 20 deelprocessen met verscheidene levertijd vertragende factoren. U moet dan denken aan zaken als de bouwvak, obstakels op de route zoals snel- / waterwegen, vorst, nodige vergunningen en meer.


Burgerveen maakt onderdeel uit van de gemeente Haarlemmermeer