+31 76 - 5331331

Glasvezel De Kronkels in Bunschoten-Spakenburg

Op bedrijventerrein de Kronkels in Bunschoten-Spakenburg ligt een glasvezel netwerk van KPN. Het is mogelijk om uw bedrijf op dit netwerk aan te sluiten. De kosten om aangesloten te worden zijn o.a. afhankelijk van de gewenste bandbreedte voor internet en afstand tot de glasvezel infrastructuur. Bedrijventerrein de Kronkels is gelegen in Bunschoten.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Levertijd van Zakelijk Glasvezel op bedrijventerrein de Kronkels

De levertijd voor een nieuwe glasvezelaansluiting bedraagt 3 tot 4 maanden. Bij het realiseren van een nieuwe glasvezelaansluiting op bedrijventerrein de Kronkels komt er een hoop kijken. Het opleveringsproces bestaat uit ongeveer 20 deelprocessen, die vaak worden onderverdeeld over meerdere partijen die allen betrokken zijn bij de uiteindelijke oplevering. Daarnaast zijn er ook een aantal factoren die de levertijd van een glasvezelaansluiting kunnen vertragen. Dit zijn zaken als vorst, gesloten seizoenen*, obstakels op de route (snel- / spoorwegen), bouwvak, aanvragen van gemeentelijke vergunningen en meer.

*Gesloten seizoenen lopen in Nederland van 15 oktober tot en met 1 april

VoIP telefonie en Zakelijk Glasvezel

Zakelijk Glasvezel biedt een veilige en betrouwbare manier om via uw zakelijke glasvezelverbinding uw telefoonverkeer af te handelen. Over deze verbinding worden data en telefonie gescheiden van elkaar verzonden. U heeft hierbij de keuze uit een tweetal VoIP (Voice over IP) oplossingen. Zo kunt met een SIP Trunk uw huidige telefooncentrale op locatie aansluiten op het IP-netwerk. Daarnaast heeft u met Hosted Telefonie de mogelijkheid om gebruik te maken van dezelfde functionaliteiten door een telefooncentrale te huren.