+31 76 - 5331331

Glasvezel Haarbrug in Bunschoten-Spakenburg

Op het bedrijventerrein Haarbrug in Bunschoten-Spakenburg ligt een glasvezel netwerk waar bedrijven op aangesloten kunnen worden. Haarbrug-Noord beschikt sinds kort over een eigen glasvezel netwerk waar bedrijven eenvoudig en tegen standaardtarieven op aangesloten kunnen worden. De kosten van een glasvezel-aansluiting zijn onder meer afhankelijk van de gewenste bandbreedte voor internet, afstand tot de glasvezel infrastructuur en contractduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Deel uw glasvezelverbinding op bedrijventerrein Haarbrug

Om op de kosten van Zakelijk Glasvezel te besparen is er de mogelijkheid om met andere partij een glasvezelverbinding te delen. Alle deelnemende partijen dienen hiervoor wel in hetzelfde bedrijfspand gevestigd te zijn. Wanneer een glasvezelverbinding wordt gedeeld, dan dient een van de partijen te worden aangesteld als hoofdcontractant. De hoofdcontractant draagt de verantwoordelijkheid voor de glasvezelverbinding, maar het is gebruikelijk dat een deel van de eenmalige- en maandelijkse kosten door de hoofdcontractant worden doorgerekend naar de overige deelnemers. Iedere partij kan vervolgens zijn eigen gewenste diensten rechtstreeks afnemen bij IP Visie, waarbij iedere partij individueel wordt gefactureerd. De diensten die door iedere partij worden afgenomen staan los van elkaar en zijn afgeschermd voor de overige deelnemers.

Aanvullende diensten Zakelijk Glasvezel

Bij Zakelijk Glasvezel wordt er de dienst Zakelijk Internet standaard meegeleverd. Het is helaas niet mogelijk om Zakelijk Glasvezel af te nemen zonder Zakelijk Internet. Naast deze standaarddienst kunnen er meerdere aanvullende diensten worden meegeleverd over de glasvezelverbinding. Denk hierbij aan diensten als VoIP Bellen, Ethernet VPN, SIP Trunk, Zakelijk Pinnen en nog vele andere diensten. De hoeveelheid diensten die afgenomen kunnen worden wordt bepaald door de capaciteit van de glasvezelverbinding. Het is mogelijk om meerdere diensten te stapelen of aan te passen, zolang de maximale capaciteit van de glasvezelverbinding niet wordt overschreden.