+31 76 - 5331331

Glasvezel Bunschoten-Spakenburg

In Bunschoten-Spakenburg zijn er voldoende mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. Bunschoten-Spakenburg beschikt over een eigen glasvezel infrastructuur, waardoor bedrijven op individuele basis kunnen worden aangesloten, indien gewenst.

Speciale mogelijkheden zijn er voor bedrijven in Bunschoten-Spakenburg die gevestigd zijn op de bedrijventerreinen:

Doe de Glasvezel postcodecheck

Bedrijfsvestigingen koppelen met Zakelijk Glasvezel

Wanneer u beschikt over glasvezel wordt het eenvoudig om eventuele nevenvestigingen of filialen te koppelen. Op die manier ontstaat een centrale infrastructuur, die veel voordelen kan bieden. Het koppelen van vestigingen met glasvezel is te realiseren op verschillende manieren. Er kan gebruik gemaakt worden van een IP-VPN, waardoor Quality of Service optimaal gebruikt kan worden. Ook is het ook mogelijk om andere vestigingen te koppelen met behulp van een Ethernet VPN of door een IPSEC-tunnel op te zetten, met eigen firewalls over het internet. Het is ook mogelijk een directe koppeling op te zetten naar het datacenter waar uw servers en applicaties zich bevinden. Werkzaamheden in de Cloud wordt zo veel plezieriger doordat er een directe koppeling wordt gemaakt via een VLAN naar uw eigen kast of apparatuur.

Zakelijk Glasvezeltarieven in Bunschoten-Spakenburg

In Bunschoten-Spakenburg zijn de tarieven voor Zakelijk Glasvezel verbonden aan de locatie van uw bedrijfspand. De afstand vanaf uw bedrijfspand tot de dichtstbijzijnde glasvezelinfrastructuur zijn bepalend voor de tarieven die op uw locatie gelden. Wanneer uw pand gemakkelijk gekoppeld kan worden aan het glasvezelnetwerk, dan zullen de eenmalige aansluitkosten aantrekkelijker uitvallen. Aan de hand van onze Postcodecheck heeft u de mogelijkheid om snel en eenvoudig inzicht te krijgen in alle actuele tarieven en mogelijkheden voor uw bedrijfslocatie.