Glasvezel Bunschoten-Spakenburg

In Bunschoten-Spakenburg zijn er voldoende mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. Bunschoten-Spakenburg beschikt over een eigen glasvezel infrastructuur, waardoor bedrijven op individuele basis kunnen worden aangesloten.

Doe de glasvezel postcodecheck

Glasvezel op bedrijventerreinen in Bunschoten-Spakenburg

Bunschoten-Spakenburg beschikt over een drietal bedrijventerreinen. Op deze terreinen zijn er meer dan genoeg mogelijkheden voor bedrijven om op het glasvezelnetwerk aangesloten te worden. Zakelijk Glasvezel is modulair- en schaalbaar van opbouw, waardoor het mogelijk is om meerdere diensten af te nemen over een enkele verbinding.

De Kronkels

Bedrijventerrein De Kronkels beschikt al jaren over een eigen glasvezelnetwerk. Dit netwerk is na een succesvol initiatief voor een vraagbundelingstraject van Bedrijvenkring Bunschoten-Spakenburg aangelegd. Bedrijven kunnen hierdoor in vrijwel alle straten van het terrein tegen aantrekkelijke voorwaarden aangesloten worden. Bedrijventerrein De Kronkels beschikt over een oppervlakte van 52 hectare en ligt in het zuiden van Bunschoten.

Haarbrug

Op bedrijventerrein Haarbrug is er ook een glasvezelnetwerk aanwezig. Net als op bedrijventerrein De Kronkels is ook dit glasvezelnetwerk gerealiseerd na een succesvol vraagbundelingstraject. Op het terrein zijn er vrijwel overal glasvezelvoorzieningen aanwezig, waardoor bedrijven eenvoudig aangesloten kunnen worden. Bedrijventerrein Haarbrug bestaat uit de gedeelten Haarbrug-Noord en Haarbrug-Zuid.

Zuidwenk

Op bedrijventerrein Zuidwenk zijn er mogelijkheden voor bedrijven om op het glasvezelnetwerk aangesloten te worden om zo ook te kunnen profiteren van de voordelen van een razendsnelle glasvezelverbinding.

Bedrijfsvestigingen koppelen met Zakelijk Glasvezel

Wanneer u beschikt over glasvezel wordt het eenvoudig om eventuele nevenvestigingen of filialen te koppelen. Op die manier ontstaat een centrale infrastructuur, die veel voordelen kan bieden. Het koppelen van vestigingen met glasvezel is te realiseren op verschillende manieren. Er kan gebruik gemaakt worden van een IP-VPN, waardoor Quality of Service optimaal gebruikt kan worden. Ook is het ook mogelijk om andere vestigingen te koppelen met behulp van een Ethernet VPN of door een IPSEC-tunnel op te zetten, met eigen firewalls over het internet. Het is ook mogelijk een directe koppeling op te zetten naar het datacenter waar uw servers en applicaties zich bevinden. Werkzaamheden in de Cloud wordt zo veel plezieriger doordat er een directe koppeling wordt gemaakt via een VLAN naar uw eigen kast of apparatuur.