+31 76 - 5331331

Glasvezel De Twaalf Apostelen in Bunnik

Op bedrijventerrein de Twaalf Apostelen in Bunnik ligt een glasvezel netwerk. Organisaties die hier gevestigd zijn kunnen tegen standaardtarieven op dit netwerk worden aangesloten. De tarieven zijn afhankelijk van de gewenste bandbreedte voor internet, keuze voor de router en contractduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Voordelen van een glasvezelverbinding

Aan Zakelijk Glasvezel zijn een hoop voordelen verbonden. Met Zakelijk Glasvezel bent u verzekerd van een razendsnelle internetverbinding met snelheden tot 1.000 Mbit/s (of zelfs nóg hoger op aanvraag). Daarnaast is het met Zakelijk Glasvezel mogelijk om meerdere diensten af te nemen over dezelfde verbinding, waardoor u meerdere lijnen niet meer nodig hebt. Glasvezelverbindingen zijn symmetrisch, wat inhoudt dat de uploadsnelheid altijd even hoog is als de downloadsnelheid. Naast dit zijn er nog véél meer voordelen verbonden aan een glasvezelverbinding.

Controleer uw glasvezeltarieven op de Twaalf Apostelen

Voor iedere bedrijfslocatie op bedrijventerrein de Twaal Apostelen gelden unieke glasvezeltarieven. Deze glasvezeltarieven worden voor het grootste deel bepaald door de afstand tussen uw bedrijfspand en het dichtstbijzijnde glasvezelknooppunt. Wanneer uw pand gemakkelijker is te verbinden aan het glasvezelnetwerk, des te aantrekkelijker de eenmalige aansluitkosten voor u zullen uitvallen. Aan de hand van de Glasvezel Postcodecheck kunt u snel en gemakkelijk inzicht krijgen in de geldende tarieven voor uw bedrijfspand op bedrijventerrein de Twaalf Apostelen.