+31 76 - 5331331

Glasvezel Kosterijland in Bunnik

Op het bedrijventerrein Kosterijland in Bunnik ligt een glasvezel netwerk van KPN. Alle bedrijven die gevestigd zijn in de straten van dit bedrijventerrein, dat direct gelegen is aan de A12, kunnen eenvoudig en tegen standaard tarieven worden aangesloten op dit netwerk. De maandelijkse abbonementskosten zijn afhankelijk van onder meer de gewenste capaciteit van internet, keuze voor de router en contractduur.

Dit geldt ook voor Kosterijland (Kantoren)

Doe de Glasvezel postcodecheck

Levertijd Zakelijk Glasvezel op bedrijventerrein Kosterijland

Voor een nieuwe glasvezel access dient u rekening te houden met een levertijd van 3 tot 4 maanden. Dit doordat er veel komt kijken bij het realiseren van een fysieke glasvezelaansluiting in Kosterijland. Dit proces wordt onderverdeeld in zowat 20 deelprocessen en kent verschillende oplevertijd remmende factoren. U moet dan denken aan zaken als de bouwvak, obstakels op de route zoals snel- / waterwegen, vorst, nodige vergunningen en meer.

Vestiging(en) koppelen met glasvezel

Door eventuele nevenvestigingen aan elkaar te koppelen met glasvezel creëert u een centrale infrastructuur wat vele voordelen biedt. Het koppelen van vestigingen met behulp van een glasvezelverbinding kan op meerdere manieren. Er kan gekozen worden voor een IP-VPN voor een optimale Quality of Service. Daarnaast is het ook mogelijk om andere vestigingen te verbinden met behulp van een Ethernet VPN of een IPSEC-tunnel op te zetten met eigen firewalls over het internet. Naast het koppelen van eigen vestigingen is het ook mogelijk om een directe koppeling te realiseren naar het datacenter waar uw servers en applicaties zich bevinden. Werken in de Cloud wordt zo veel plezieriger omdat er een directe koppeling wordt gemaakt via een VLAN naar uw eigen kast of apparatuur.