+31 76 - 5331331

Glasvezel Fruitveiling in Bunnik

Op het bedrijventerrein Fruitveiling in Bunnik is het mogelijk om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. De kosten van een glasvezel aansluiting zijn afhankelijk van de gewenste bandbreedte voor internet en de gewenste contractduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Capaciteit van Zakelijk Glasvezel

Zakelijk Glasvezel beschikt standaard over een capaciteit van 1 Gbit/s. Dit toekomstvaste groeipad kan geheel naar eigen wens worden gevuld met verschillende diensten en services. Zakelijk Glasvezel is modulair en schaalbaar van opbouw, hierdoor is het mogelijk om meerdere diensten af te nemen over dezelfde verbinding. Indien de capaciteit van 1 Gbit/s toch niet voldoende toereikend is voor uw organisatie, dan kan deze capaciteit tegen een meerprijs worden uitgebreid naar 10 Gbit/s.

Tarieven van Zakelijk Glasvezel op bedrijventerrein Fruitveiling

De tarieven van Zakelijk Glasvezel zijn voor iedere bedrijfslocatie op bedrijventerrein Fruitveiling uniek voor iedere bedrijfslocatie. Een bepalende factor voor deze tarieven is de afstand vanaf uw bedrijfspand tot het dichtstbijzijnde glasvezelnetwerk. Wanneer uw bedrijfspand gemakkelijk(er) gekoppeld kan worden aan het glasvezelnetwerk, dan zullen de eenmalige aansluitkosten aantrekkelijker uitvallen. Aan de hand van onze Glasvezel Postcodecheck kunt u gemakkelijk inzicht krijgen in alle actuele tarieven en mogelijkheden.


Het splinternieuwe bedrijvenpark De Fruitveiling ligt vlakbij diverse snelwegen en is dus goed bereikbaar!