+31 76 - 5331331

Glasvezel Bunnik

In Bunnik zijn er volop mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. Bunnik beschikt over een uitstekende digitale infrastructuur, hierdoor is het voor bedrijven mogelijk om vrijwel overal tegen aantrekkelijke condities een snelle internet aansluiting te realiseren.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Glasvezelmogelijkheden op bedrijventerreinen in Bunnik

In Bunnik zijn er een aantal bedrijventerreinen. Op vrijwel alle bedrijventerreinen in Bunnik zijn er mogelijkheden voor bedrijven om op het glasvezelnetwerk aangesloten te worden. De modulaire- en schaalbare opbouw van glasvezelverbindingen maakt het mogelijk om meerdere diensten af te nemen over slechts één verbinding.

Kosterijland

Bedrijventerrein Kosterijland beschikt over een eigen glasvezelnetwerk. Bedrijven die in de straten van het terrein een vestiging hebben kunnen tegen gunstige voorwaarden op dit netwerk aangesloten worden. Bedrijventerrein Kosterijland is het grootste bedrijventerrein van Bunnik.

De Rumpst

Op bedrijventerrein De Rumpst zijn er mogelijkheden voor bedrijven om op het glasvezelnetwerk aangesloten te worden. De Rumpst beschikt over een oppervlakte van ruim 23 hectare.

De Twaalf Apostelen

Op bedrijventerrein De Twaalf Apostelen is er ook een glasvezelnetwerk aanwezig. In vrijwel alle straten van het terrein zijn er glasvezelvoorzieningen aanwezig, waardoor het mogelijk is om eenvoudig aansluitingen te laten realiseren.

Fruitveiling

Op bedrijventerrein Fruitveiling zijn er ook mogelijkheden voor bedrijven om gebruik te maken van glasvezel om zo te beschikken over een snelle internetverbinding.

Zakelijk Glasvezel in Bunnik bestellen

Bij het aanvragen van Zakelijk Glasvezel komen er een aantal zaken om de hoek kijken. Zo zijn er bij het aanvragen van Zakelijk Glasvezel een aantal bedrijfs- en locatiegegevens van u nodig. Verder dient u in de aanvraag op te geven welke aanvullende diensten u over de glasvezelverbinding wenst af te nemen en de voorkeur voor een managed of unmanaged glasvezelrouter. Het is ook mogelijk om eventuele extra (vaste) IP-adressen aan te vragen. Wanneer u beslist om over te stappen naar Zakelijk Glasvezel, dan kunt u hiervoor contact opnemen met een van onze consultants.