+31 76 - 5331331

Glasvezel Bunnik

In Bunnik zijn er volop mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. Bunnik beschikt over een uitstekende digitale infrastructuur, hierdoor is het voor bedrijven mogelijk om vrijwel overal tegen aantrekkelijke condities een snelle internet aansluiting te realiseren.

Speciale mogelijkheden zijn er voor bedrijven in Bunnik die gevestigd zijn op de bedrijventerreinen:

Doe de Glasvezel postcodecheck

Diensten over Zakelijk Glasvezel

Standaard wordt over een glasvezelverbinding de standaard dienst Zakelijk Internet geleverd. Er zijn nog een hoop aanvullende diensten waaruit u een selectie kunt maken. U kunt dan denken aan diensten als VOIP bellen, Ethernet VPN, SIP-trunk, Zakelijk Pinnen en nog veel meer. Elke dienst is makkelijk aanpasbaar, zolang de limiet van 1 Gbit/s van de glasvezel access niet overschreden wordt.

Zakelijk Glasvezel in Bunnik bestellen

Bij het aanvragen van Zakelijk Glasvezel komen er een aantal zaken om de hoek kijken. Zo zijn er bij het aanvragen van Zakelijk Glasvezel een aantal bedrijfs- en locatiegegevens van u nodig. Verder dient u in de aanvraag op te geven welke aanvullende diensten u over de glasvezelverbinding wenst af te nemen en de voorkeur voor een managed of unmanaged glasvezelrouter. Het is ook mogelijk om eventuele extra (vaste) IP-adressen aan te vragen. Wanneer u beslist om over te stappen naar Zakelijk Glasvezel, dan kunt u hiervoor contact opnemen met een van onze consultants.