Glasvezel Bunde

In Bunde zijn er volop mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. Bunde beschikt over een uitstekende infrastructuur, bedrijven kunnen hierdoor vrijwel overal tegen aantrekkelijke condities een snelle internet aansluiting realiseren.

Doe de glasvezel postcodecheck

Speciale mogelijkheden zijn er voor bedrijven in Bunde die gevestigd zijn op het bedrijventerrein aan de Meerstraat.

Voordelen van een glasvezelverbinding

De voordelen van een glasvezelaansluiting maakt het voor bedrijven een interessante keuze. U kunt met Zakelijk Glasvezel genieten van uitermate hoge snelheden tot maar liefst 1.000 Mbit/s (hoger mogelijk op aanvraag) Daarbij geldt ook dat glasvezelverbindingen een gelijke uploadsnelheden hebben als downloadsnelheden. Over een zakelijk glasvezelverbinding is het mogelijk om meerdere diensten af te nemen. Dit betekend dat u indien u meerdere verbindingen heeft, deze allen kan vervangen door een enkele glasvezelverbinding. Naast dit zijn er nog veel meer voordelen verbonden aan een glasvezelverbinding.

Oplevering van een glasvezelaansluiting in Bunde

Voor de oplevering van een nieuwe glasvezelaansluiting in Bunde dient u rekening te houden met een levertijd van gemiddeld 3 tot 4 maanden. Reden voor deze doorlooptijd is dat er bij het realiseren van een nieuwe glasvezelaansluiting een hoop komt kijken. Een oplevering bestaat uit ongeveer 20 deelprocessen en kent verscheidene vertragende factoren. Hierbij kunt u het beste denken aan zaken als de bouwvak, obstakels op de route (snel-/spoorwegen), aanvragen van gemeentelijke vergunningen, vorst en meer...