+31 76 - 5331331

Glasvezel Buitenpost

In Buitenpost zijn er volop mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. Buitenpost beschikt over een uitstekende digitale infrastructuur, waardoor het voor bedrijven mogelijk is om tegen aantrekkelijke condities vrijwel overal een snelle internet aansluiting te realiseren.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Speciale mogelijkheden zijn er voor bedrijven in Buitenpost die gevestigd zijn op bedrijventerrein de Swadde.

Voordelen van Zakelijk Glasvezel

Een glasvezelaansluiting kent vele voordelen, vrijwel allen zeer interessant voor bedrijven. Op glasvezel kunnen ontzettend hoge internetsnelheden gehaald worden, 1.000 Mbit/s of zelfs hoger op aanvraag. Uw downloadsnelheid is niet alleen hoog, uw uploadsnelheid is bij glasvezel gelijk aan uw downloadsnelheid. Over een zakelijk glasvezelverbinding is het mogelijk om meerdere diensten af te nemen. Dit betekend dat u indien u meerdere verbindingen heeft, deze allen kan vervangen door een enkele glasvezelverbinding. Naast dit zijn er aan een glasvezelverbinding nog veel meer voordelen verbonden.

Glasvezelverbinding in Buitenpost bestellen

Wanneer u Zakelijk Glasvezel wilt aanvragen, dan hebben we een aantal gegevens van u nodig zoals bedrijfs- en locatiegegevens. U dient ook de aanvullende diensten die u wenst af te nemen over de glasvezelverbinding op te geven. Ook extra (vaste) IP-adressen die zijn af te nemen moet u opgeven bij de aanvraag. Uw voorkeur voor een beheerde of onbeheerde router (managed of unmanaged) wordt ook gevraagd bij de aanvraag. Om Zakelijk Glasvezel aan te vragen kunt contact opnemen met een van onze consultants.