Glasvezel Buitenkaag

In Buitenkaag zijn er volop mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. Buitenkaag beschikt over een uitstekende digitale infrastructuur, het is hierdoor voor bedrijven mogelijk om bijna overal tegen aantrekkelijke condities een snelle internet aansluiting te realiseren.

Doe de glasvezel postcodecheck

Bekijk de glasvezeltarieven in Buitenkaag

Voor elke locatie in Buitenkaag gelden unieke glasvezeltarieven. De geldende tarieven zijn afhankelijk van de afstand van het glasvezelnetwerk tot uw pand. De eenmalige aansluitkosten zijn afhankelijk van hoe gemakkelijk uw pand is te koppelen aan het glasvezelnetwerk. Om uitsluitsel te krijgen over de mogelijkheden en tarieven in Buitenkaag is het noodzakelijk om een glasvezel postcodecheck uit te voeren.

Zakelijk Glasvezel diensten

Standaard wordt over een glasvezelverbinding de standaard dienst Zakelijk Internet geleverd. Naast Zakelijk Internet kunt u nog kiezen uit een hoop aanvullende diensten die u kunt afnemen. Dan moet u denken aan diensten als VoIP bellen, Ethernet VPN, Zakelijk Pinnen, SIP-trunk en nog veel meer. U kunt diensten blijven stapelen zolang de de glasvezel access limiet van 1 Gbit/s van niet overschreden wordt.


Buitenkaag maakt onderdeel uit van de gemeente Haarlemmermeer