Glasvezel Zevenellen in Buggenum

Op het bedrijventerrein Zevenellen in Buggenum is het voor bedrijven mogelijk om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk van KPN. De tarieven van een glasvezelaansluiting zijn afhankelijk van de gewenste bandbreedte voor internet, afstand tot de glasvezel infrastructuur en contractduur.

Zakelijk Glasvezel in Zevenellen aanvragen

Indien u Zakelijk Glasvezel aanvraagt dan zullen wij om een aantal bedrijfs- en locatiegegevens vragen. Aanvullende diensten die u wenst te gebruiken zult u bij de aanvraag ook moeten opgeven. Ook extra (vaste) IP-adressen die zijn af te nemen moet u opgeven bij de aanvraag. U zult ook moeten kiezen of u een managed of unmanaged router wilt afnemen. Om Zakelijk Glasvezel te bestellen kunt contact opnemen met een van onze consultants.

Zekerheid op de uptime

Wanneer het voor uw bedrijfsvoering van cruciaal belang is dat u in verbinding staat met het internet, dan kunt u kiezen voor een Redundant uitgevoerde verbinding. U heeft dan zekerheid over de uptime van uw glasvezelverbinding. Redundantie kan op meerdere manieren toegepast worden. Zo kan je met een dubbele verbinding (elk van een andere provider) op geografisch gescheiden Wenst u advies voor het kiezen van een geschikte oplossing voor uw situatie? Dan kunt u terecht bij een van onze adviseurs. Onze adviseurs kunnen u alles te vertellen over de verschillende varianten redundantie en of deze geschikt zijn voor uw situatie en waarom.

Zakelijk Glasvezel kent vele voordelen

Zakelijk Glasvezel kent vele voordelen die voor bedrijven interessant zijn. Met Zakelijk Glasvezel bent u verzekerd van een snelle internetverbinding met snelheden tot 1.000 Mbit/s (of zelfs hoger op aanvraag). Een ander groot voordeel is dat uw uploadsnelheid gelijk is aan uw downloadsnelheid. Over een zakelijk glasvezelverbinding is het mogelijk om meerdere diensten af te nemen. Zo hoeft u niet langer meerdere lijnen af te nemen bij uw provider. Naast dit zijn er nog veel meer voordelen verbonden aan Zakelijk Glasvezel.

Controleer uw glasvezeltarieven in Zevenellen

Zakelijk Glasvezel in Zevenellen kent zoals in de rest van het land haar eigen unieke glasvezeltarieven per locatie. De tarieven van Zakelijk Glasvezel zijn afhankelijk van de locatie van uw pand tot het landelijke glasvezelnetwerk. Hoe gemakkelijker het is om uw aansluiting op het glasvezelnetwerk te realiseren, hoe lager de eenmalige kosten zullen uitvallen. Bekijk de geldende tarieven en mogelijkheden van uw locatie in Zevenellen met onze uitgebreide glasvezel postcodecheck.

Doe de Glasvezel postcodecheck