Glasvezel Buggenum

In Buggenum zijn er volop mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. Buggenum beschikt over een uitstekende digitale infrastructuur, hierdoor ontstaat voor bedrijven de mogelijkheid om tegen aantrekkelijke condities een snelle glasvezelaansluiting te realiseren.

Doe de glasvezel postcodecheck

Speciale mogelijkheden zijn er voor bedrijven in Buggenum die gevestigd zijn op het bedrijventerrein Zevenellen.

Bekijk de glasvezeltarieven en mogelijkheden in Buggenum

Voor elke locatie in Buggenum gelden unieke glasvezeltarieven. De glasvezeltarieven van uw pand worden bepaald door de afstand tussen uw pand en het glasvezelnetwerk. Als uw pand gemakkelijk te koppelen is aan het glasvezelnetwerk dan zullen de eenmalige kosten lager uitvallen. Bekijk de voor uw locatie geldende tarieven en mogelijkheden in Buggenum aan de hand van onze unieke Glasvezel Postcodecheck.

Glasvezelverbinding delen in Buggenum

Indien u met meerdere partijen in een enkel pand zitten, dan is er de mogelijkheid om uw glasvezelaansluiting te delen om zo kosten te besparen. Beide (of meerdere) partijen dienen hiervoor wel in hetzelfde fysieke pand gevestigd te zijn. Een enkele deelnemer (vaak de verhuurder van pand) wordt aangesteld als hoofdcontractant, en is verantwoordelijk voor de verbinding. De hoofdcontractant is zelf verantwoordelijk om indien gewenst de kosten van de glasvezel access door te rekenen naar de andere deelnemers. Dan neemt elke partij hun gewenste diensten af bij direct bij IP Visie, zij worden ook individueel gefactureerd. Alle diensten zijn afgeschermd van de overige partijen om zo privacy te kunnen garanderen.