+31 76 - 5331331

Glasvezel Metalot in Budel-Dorpplein

Op het bedrijventerrein Metalot in Budel-Dorpplein ligt een glasvezel netwerk. Alle bedrijven die hier gevestigd zijn kunnen eenvoudig worden aangesloten op dit netwerk. De kosten van een zakelijke glasvezelaansluiting zijn afhankelijk van de gewenste bandbreedte voor internet, afstand tot de glasvezelinfrastructuur, keuze voor de router en contractduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Capaciteit van Zakelijk Glasvezel

Zakelijk Glasvezel wordt geleverd met een standaardcapaciteit van 1 Gbit/s. Met dit enorme groeipad is het mogelijk om geheel naar eigen wens verschillende diensten te stapelen. Zakelijk Glasvezel maakt het mogelijk om meerdere diensten te transporteren over dezelfde verbinding, dankzij de modulaire en schaalbare opbouw van glasvezelverbindingen. Wanneer de capaciteit van 1 Gbit/s niet voldoet aan de behoeften van uw organisatie, dan is het mogelijk om tegen meerprijs de capaciteit te verhogen tot maximaal 10 Gbit/s.

Glasvezel op Metalot aanvragen

Wanneer u Zakelijk Glasvezel op bedrijventerrein Metalot wilt aanvragen, dan zijn er een aantal zaken waar u rekening mee moet houden. Zo zult u een aantal vereiste bedrijfs- en locatiegegevens aan ons moeten afstaan. In de aanvraag dient tevens aangegeven te worden van welke aanvullende diensten u gebruik wenst te maken en of u een managed of unmanaged glasvezelrouter tot uw beschikking wilt hebben. Wanneer u extra (vaste) IP-adressen wenst af te nemen, dan kan dit ook gewoon worden opgegeven in de aanvraag. U kunt met uw aanvraag voor Zakelijk Glasvezel terecht bij een van onze consultants.