+31 76 - 5331331

Glasvezel Budel-Dorpplein

In Budel-Dorpplein zijn er voldoende mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk van KPN. De kosten voor een glasvezel aansluiting zijn afhankelijk van de locatie, gewenste bandbreedte voor internet, afstand tot de glasvezelinfrastructuur en contractduur.

Speciale mogelijkheden zijn er voor bedrijven in Budel-Dorpplein die gevestigd zijn op bedrijventerrein:

Doe de Glasvezel postcodecheck

Koppel uw bedrijfsvestiging(en) met Zakelijk Glasvezel

Met Zakelijk Glasvezel is het mogelijk om eventuele bedrijfsvestiging(en) aan elkaar te koppelen. Hierdoor maakt u van uw bedrijfsnetwerken één groot netwerk, waardoor beheer wordt vereenvoudigd en applicaties en data op iedere vestiging beschikbaar zijn. Bedrijfsvestigingen kunnen met behulp van glasvezel op verschillende manieren met elkaar worden gekoppeld. Zo kan er van een IP-VPN worden gebruik gemaakt, waardoor de Quality of Service optimaal gebruikt kan worden. Het is ook mogelijk om vestigingen te koppelen met behulp van een Ethernet-VPN of door een IPSEC-tunnel op te zetten, met eigen firewalls over het internet. Naast bedrijfsvestigingen is het ook mogelijk om een directe koppeling op te zetten naar het datacenter waar uw servers en applicaties zich bevinden. Hierdoor wordt het werken in de Cloud een stuk plezieriger, doordat er een directe koppeling wordt opgezet naar uw patchkast of serverapparatuur in het datacenter via een VLAN.

Zakelijk Glasvezel levertijd in Budel-Dorpplein

Wanneer u een zakelijke glasvezelaansluiting in Budel-Dorpplein wenst te realiseren, dan moet u rekening houden met een levertijd van 3 tot 4 maanden. In Budel-Dorpplein komt er veel bij kijken om een bedrijfspand aan te sluiten op het glasvezelnetwerk. Zo bestaat het opleveringsproces uit wel 20 deelprocessen met verscheidene vertragende factoren. Denk hierbij aan zaken als bouwvak, obstakels op de route (snel- / spoorwegen), tekort aan capaciteit in de grond, aanvragen van gemeentelijke vergunningen en meer...


Budel-Dorpplein maakt onderdeel uit van de gemeente Cranendonck