Glasvezel Budel-Dorpplein

In Budel-Dorpplein zijn er volop mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. Budel-Dorpplein beschikt over een uitstekende digitale infrastructuur, bedrijven kunnen hierdoor vrijwel overal tegen aantrekkelijke condities een snelle internet verbinding realiseren.

Doe de glasvezel postcodecheck

Glasvezelmogelijkheden op bedrijventerrein Metalot

Er zijn speciale mogelijkheden voor bedrijven die op bedrijventerrein Metalot gevestigd zijn. Bedrijventerrein Metalot beschikt over een eigen glasvezelnetwerk, waardoor alle bedrijven die in de straten van het terrein gevestigd zijn tegen aantrekkelijke voorwaarden aangesloten kunnen worden.

Koppel uw bedrijfsvestiging(en) met Zakelijk Glasvezel

Met Zakelijk Glasvezel is het mogelijk om eventuele bedrijfsvestiging(en) aan elkaar te koppelen. Hierdoor maakt u van uw bedrijfsnetwerken één groot netwerk, waardoor beheer wordt vereenvoudigd en applicaties en data op iedere vestiging beschikbaar zijn. Bedrijfsvestigingen kunnen met behulp van glasvezel op verschillende manieren met elkaar worden gekoppeld. Zo kan er van een IP-VPN worden gebruik gemaakt, waardoor de Quality of Service optimaal gebruikt kan worden. Het is ook mogelijk om vestigingen te koppelen met behulp van een Ethernet-VPN of door een IPSEC-tunnel op te zetten, met eigen firewalls over het internet. Naast bedrijfsvestigingen is het ook mogelijk om een directe koppeling op te zetten naar het datacenter waar uw servers en applicaties zich bevinden. Hierdoor wordt het werken in de Cloud een stuk plezieriger, doordat er een directe koppeling wordt opgezet naar uw patchkast of serverapparatuur in het datacenter via een VLAN.

Contract afsluiten voor Zakelijk Glasvezel in Budel-Dorpplein

Er zijn voor Zakelijk Glasvezel een drietal contracttermijnen waaruit u een keuze kunt maken. Er kan een 1-jarig, 3-jarig of 5-jarig contract worden afgesloten. Als u een contract doet afsluiten met een langere looptijd, dan kunt u in veel gevallen profiteren van een aantrekkelijker tarief voor zowel de eenmalige als de maandelijkse kosten. Wanneer de initiële contractperiode is verstreken, dan is er de mogelijkheid om het contract te verlengen voor wederom een periode van 1, 3 of 5 jaar. Tekent u geen verlengingscontract, dan zal de glasvezelverbinding maandelijks opzegbaar zijn. De tarieven die in het oorspronkelijke contract zijn afgesproken blijven dan geldig.


Budel-Dorpplein maakt onderdeel uit van de gemeente Cranendonck