+31 76 - 5331331

Glasvezel Budel

In Budel zijn er volop mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk van KPN. Budel beschikt over een uitstekende infrastructuur.

Speciale mogelijkheden zijn er voor bedrijven in Budel die gevestigd zijn op de bedrijventerreinen:

Doe de Glasvezel postcodecheck

Zakelijk Glasvezel kent vele voordelen

Een zakelijke glasvezelverbinding kent vele voordelen. Wanneer uw bedrijf in Budel is aangesloten op een glasvezelnetwerk, dan beschikt u over een enorm groeipad op het gebied van capaciteit en diensten. Een glasvezelverbinding is vele malen sneller dan ADSL, VDSL of een kabelverbinding. Glasvezelverbindingen zijn per definitie symmetrisch, wat inhoudt dat de uploadsnelheid altijd even hoog ligt als de downloadsnelheid. Samen met een hoge uptime zorgt dat ervoor dat Zakelijk Glasvezel uitermate geschikt is binnen uw organisatie.

  • Toekomstvast
  • Modulair en schaalbaar
  • Stabiel & Betrouwbaar
  • Up-time SLA van 99,9% en hoger

Tarieven voor Zakelijk Glasvezel in Budel

In Budel zijn de tarieven voor Zakelijk Glasvezel uniek per bedrijfslocatie, net als in de rest van Nederland. De geldende tarieven voor uw locatie zijn voornamelijk afhankelijk van de afstand tussen uw bedrijfspand en het dichtstbijzijnde glasvezelknooppunt. De eenmalige aansluitkosten voor Zakelijk Glasvezel vallen aantrekkelijker uit als blijkt dat uw bedrijfspand gemakkelijk kan worden aangesloten. Aan de hand van de Postcodecheck kunt u snel en eenvoudig inzicht krijgen in de actuele tarieven voor Zakelijk Glasvezel en alle mogelijkheden.

Overige bedrijvenlocaties in Budel

Fabriekstraat, DIC Duurzaam Industriepark Cranendonck / Budel Dorplein


Budel maakt onderdeel uit van de gemeente Cranendonck.