Glasvezel Budel

In Budel zijn er volop mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. Budel beschikt over een uitstekende glasvezel infrastructuur, waardoor bedrijven vrijwel overal en tegen aantrekkelijke condities een aansluiting kunnen realiseren.

Doe de glasvezel postcodecheck

Bedrijventerreinen in Budel

Speciale mogelijkheden zijn er voor bedrijven in Budel, die gevestigd zijn op de bedrijventerreinen:

  • Airpark Brabant
  • Meemortel
  • Fabrieksstraat

Overige bedrijfslocaties in Budel

Naast de bovengenoemde bedrijventerreinen zijn er op andere bedrijfslocaties in Budel ook mogelijkheden voor bedrijven om op het glasvezelnetwerk aangesloten te worden. Op DIC Duurzaam Industriepark Cranendonck / Budel Dorplein kunnen bedrijven ook beschikken over Zakelijk Glasvezel indien hiervoor behoefte bestaat.

Deel uw glasvezelverbinding in Budel

Wanneer u wenst kosten te besparen, dan is er de mogelijkheid om een glasvezelverbinding te delen met andere partijen. Hierbij geldt wel de voorwaarde dat alle deelnemende partijen in hetzelfde bedrijfspand gevestigd zijn. Wanneer er een glasvezelverbinding wordt gedeeld, dan dient er een partij aangesteld te worden als hoofdcontractant, de hoofdcontractant zal verantwoordelijk voor de glasvezelverbinding zijn. Het is gebruikelijk dat een deel van de eenmalige aansluitkosten en maandelijkse kosten door de hoofdcontractant worden doorgerekend naar de overige partijen. Iedere partij heeft de mogelijkheid om zijn eigen gewenste diensten rechtstreeks af te nemen bij IP Visie, hiervoor zal iedere partij ook individueel worden gefactureerd. Alle afgenomen diensten per partij staan los van elkaar, andere partijen hebben dus geen toegang tot uw dienstenpakket.


Budel maakt onderdeel uit van de gemeente Cranendonck