+31 76 - 5331331

Glasvezel Budel

In Budel zijn er volop mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. Budel beschikt over een uitstekende glasvezel infrastructuur, waardoor bedrijven vrijwel overal en tegen aantrekkelijke condities een aansluiting kunnen realiseren.

Speciale mogelijkheden zijn er voor bedrijven in Budel die gevestigd zijn op de bedrijventerreinen:

Doe de Glasvezel postcodecheck

Zakelijk Glasvezel en internet in Budel

IP Visie levert in Budel verbindingen over diverse netwerken en werkt daarbij niet alleen samen met Cranendonck Net, maar ook met de grote landelijke partijen zoals KPN, Eurofiber, Ziggo en Tele2. Daardoor is het bijna overal in Budel mogelijk om een snelle internet verbinding te leveren tegen aantrekkelijke voorwaarden.

Zakelijk Glasvezel kent vele voordelen

Een zakelijke glasvezelverbinding kent vele voordelen. Wanneer uw bedrijf in Budel is aangesloten op een glasvezelnetwerk, dan beschikt u over een enorm groeipad op het gebied van capaciteit en diensten. Een glasvezelverbinding is vele malen sneller dan ADSL, VDSL of een kabelverbinding. Glasvezelverbindingen zijn per definitie symmetrisch, wat inhoudt dat de uploadsnelheid altijd even hoog ligt als de downloadsnelheid. Samen met een hoge uptime zorgt dat ervoor dat Zakelijk Glasvezel uitermate geschikt is binnen uw organisatie.

  • Toekomstvast
  • Modulair en schaalbaar
  • Stabiel & Betrouwbaar
  • Up-time SLA van 99,9% en hoger

Tarieven voor Zakelijk Glasvezel in Budel

In Budel zijn de tarieven voor Zakelijk Glasvezel uniek per bedrijfslocatie, net als in de rest van Nederland. De geldende tarieven voor uw locatie zijn voornamelijk afhankelijk van de afstand tussen uw bedrijfspand en het dichtstbijzijnde glasvezelknooppunt. De eenmalige aansluitkosten voor Zakelijk Glasvezel vallen aantrekkelijker uit als blijkt dat uw bedrijfspand gemakkelijk kan worden aangesloten. Aan de hand van de Postcodecheck kunt u snel en eenvoudig inzicht krijgen in de actuele tarieven voor Zakelijk Glasvezel en alle mogelijkheden.

Deel uw glasvezelverbinding in Budel

Wanneer u wenst kosten te besparen, dan is er de mogelijkheid om een glasvezelverbinding te delen met andere partijen. Hierbij geldt wel de voorwaarde dat alle deelnemende partijen in hetzelfde bedrijfspand gevestigd zijn. Wanneer er een glasvezelverbinding wordt gedeeld, dan dient er een partij aangesteld te worden als hoofdcontractant, de hoofdcontractant zal verantwoordelijk voor de glasvezelverbinding zijn. Het is gebruikelijk dat een deel van de eenmalige aansluitkosten en maandelijkse kosten door de hoofdcontractant worden doorgerekend naar de overige partijen. Iedere partij heeft de mogelijkheid om zijn eigen gewenste diensten rechtstreeks af te nemen bij IP Visie, hiervoor zal iedere partij ook individueel worden gefactureerd. Alle afgenomen diensten per partij staan los van elkaar, andere partijen hebben dus geen toegang tot uw dienstenpakket.

Overige bedrijvenlocaties in Budel

Fabriekstraat, DIC Duurzaam Industriepark Cranendonck / Budel Dorplein


Budel maakt onderdeel uit van de gemeente Cranendonck