Glasvezel Budel

In Budel zijn er volop mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. Budel beschikt over een uitstekende glasvezel infrastructuur, waardoor bedrijven vrijwel overal en tegen aantrekkelijke condities een aansluiting kunnen realiseren.

Doe de glasvezel postcodecheck

Zakelijk Glasvezel en internet in Budel

Budel beschikt al sinds 2012 over een eigen glasvezelinfrastructuur. Vanaf de centrale aan 't Inne vertrekken diverse glasvezelkabels naar de omliggende wijken- en bedrijventerreinen. IP Visie levert in Budel verbindingen over diverse netwerken en werkt daarbij niet alleen samen met Cranendonck Net, maar ook met de grote landelijke partijen zoals KPN, Eurofiber, Ziggo en Tele2. Daardoor is het bijna overal in Budel mogelijk om een snelle internet verbinding te leveren tegen aantrekkelijke voorwaarden.

Glasvezelmogelijkheden op bedrijventerreinen in Budel

Budel heeft drie bedrijventerreinen. Op alle bedrijventerreinen in Budel zijn er mogelijkheden voor bedrijven om op het glasvezelnetwerk aangesloten te worden. Zakelijke glasvezelverbindingen zijn modulair- en schaalbaar van opbouw, waardoor het mogelijk is om meerdere diensten af te nemen over dezelfde verbinding.

Airpark Brabant

Het Airpark Brabant beschikt sinds 2016 over een eigen glasvezelnetwerk. Alle bedrijven die in de straten van het terrein gevestigd zijn kunnen hierdoor tegen aantrekkelijke voorwaarden beschikken over een zakelijke glasvezelaansluiting.

Meemortel

Bedrijventerrein Meemortel beschikt over glasvezelvoorzieningen. Dankzij deze voorzieningen kunnen er eenvoudig en tegen aantrekkelijke voorwaarden aansluitingen gerealiseerd worden. Bedrijventerrein Meemortel kent gemengde bedrijvigheid, waarbij er naast lokale ondernemers ook enkele grotere bedrijven zijn.

Fabrieksstraat

Bedrijven die op het bedrijventerrein aan de Fabrieksstraat zijn gevestigd kunnen ook van glasvezel gebruikmaken om zo over een razendsnelle internetverbinding te beschikken.

Overige bedrijfslocaties in Budel

Naast de bovengenoemde bedrijventerreinen zijn er op andere bedrijfslocaties in Budel ook mogelijkheden voor bedrijven om op het glasvezelnetwerk aangesloten te worden. Op DIC Duurzaam Industriepark Cranendonck / Budel Dorplein kunnen bedrijven ook beschikken over Zakelijk Glasvezel indien hiervoor behoefte bestaat.

Deel uw glasvezelverbinding in Budel

Wanneer u wenst kosten te besparen, dan is er de mogelijkheid om een glasvezelverbinding te delen met andere partijen. Hierbij geldt wel de voorwaarde dat alle deelnemende partijen in hetzelfde bedrijfspand gevestigd zijn. Wanneer er een glasvezelverbinding wordt gedeeld, dan dient er een partij aangesteld te worden als hoofdcontractant, de hoofdcontractant zal verantwoordelijk voor de glasvezelverbinding zijn. Het is gebruikelijk dat een deel van de eenmalige aansluitkosten en maandelijkse kosten door de hoofdcontractant worden doorgerekend naar de overige partijen. Iedere partij heeft de mogelijkheid om zijn eigen gewenste diensten rechtstreeks af te nemen bij IP Visie, hiervoor zal iedere partij ook individueel worden gefactureerd. Alle afgenomen diensten per partij staan los van elkaar, andere partijen hebben dus geen toegang tot uw dienstenpakket.


Budel maakt onderdeel uit van de gemeente Cranendonck