+31 76 - 5331331

Glasvezel Haefland in Brunssum

Op het bedrijventerrein Haefland in Brunssum is het voor bedrijven mogelijk om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. De kosten zijn afhankelijk van de gewenste bandbreedte voor internet, afstand tot de glasvezel infrastructuur en contractduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Capaciteit van Zakelijk Glasvezel op Haefland

De capaciteit van Zakelijk Glasvezel bedraagt standaard 1 Gbit/s. Dit groeipad kan worden gebruikt om verschillende diensten en services te stapelen, ter ondersteuning van uw bedrijfsvoering. Zakelijk Glasvezel is modulair en schaalbaar van opbouw, hierdoor is er de mogelijkheid om meerdere diensten af te nemen over dezelfde verbinding. Indien de capaciteit van 1 Gbit/s niet voldoet aan de behoeften van uw organisatie, dan kan IP Visie deze capaciteit tegen een meerprijs voor u uitbreiden naar 10 Gbit/s!.

VoIP telefonie en Zakelijk Glasvezel

Het is mogelijk om op een veilige en betrouwbare manier te bellen via uw zakelijke glasvezelverbinding. Over deze verbinding worden data en telefonie gescheiden van elkaar getransporteerd. Om bellen via Zakelijk Glasvezel mogelijk te maken wordt er gebruik gemaakt van de techniek Voice over IP (VoIP). Er zijn een tweetal diensten waaruit u een keuze kunt maken om uw telefoonverkeer via VoIP aan te sluiten op uw zakelijke glasvezelverbinding. Zo kan er gebruik worden gemaakt van een SIP Trunk om zo uw huidige telefooncentrale op locatie aan te sluiten op het IP-netwerk. Daarnaast is het ook mogelijk om alle functionaliteiten van een telefooncentrale te huren met Hosted Telefonie.