Glasvezel Brunssum

In Brunssum zijn er volop mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. Brunssum beschikt over een uitstekende digitale infrastructuur, waardoor bedrijven vrijwel overal tegen aantrekkelijke condities een snelle internet verbinding kunnen realiseren.

Doe de glasvezel postcodecheck

Glasvezel in Brunssum

Brunssum beschikt over een eigen glasvezelring met als middelpunt de centrale aan de Raadhuisstraat. Vanuit deze centrale vertrekken diverse glasvezelringen naar de omliggende wijken- en bedrijventerreinen. In 2013 is de gemeente van Brunssum een samenwerkingsovereenkomst aangegaan met Reggefiber. In 2014 begonnen de werkzaamheden om een glasvezelverbinding in Brunssum te realiseren, waarbij steeds verschillende woonwijken werden aangesloten op het glasvezelnetwerk. In 2015 zijn deze werkzaamheden afgerond en kunnen zowel particulieren als bedrijven bijna overal van goede breedbandvoorzieningen gebruik maken.

Glasvezelmogelijkheden op bedrijventerreinen in Brunssum

In Brunssum zijn er diverse bedrijventerreinen. Op alle bedrijventerreinen in Brunssum zijn er mogelijkheden voor bedrijven om op het glasvezelnetwerk aangesloten te worden. Zakelijk Glasvezel is met snelheden tot wel 1.000 Mbit/s vele malen sneller dan een ADSL-, VDSL of kabelverbinding.

Hendrik

Op bedrijventerrein Hendrik zijn er voldoende mogelijkheden voor bedrijven om op het glasvezelnetwerk aangesloten te worden. Bedrijventerrein Hendrik is met een oppervlakte van ruim 145 hectare het grootste bedrijventerrein van Brunssum.

Bouwberg

Op bedrijventerrein Bouwberg is het ook mogelijk om van glasvezel gebruik te maken om zo over een razendsnelle internetverbinding te beschikken.

Houserveld

Op bedrijventerrein Houserveld zijn er eveneens mogelijkheden voor bedrijven om op het glasvezelnetwerk aangesloten te worden. Enkele bedrijven op het terrein beschikken al over een glasvezelaansluiting, waardoor er glasvezelvoorzieningen aanwezig zijn. Dankzij deze voorzieningen kunnen ook andere bedrijven op vrijwel het gehele terrein gemakkelijk aangesloten worden.

Overige bedrijfslocaties in Brunssum

Naast de grootste bedrijventerreinen zijn er op diverse andere bedrijfslocaties in Brunssum ook voldoende mogelijkheden voor bedrijven om op het glasvezelnetwerk aangesloten te worden. Op Emma, Rode Beek en Haefland kunnen ook zakelijke glasvezelaansluitingen worden gerealiseerd.

Contract afsluiten voor Zakelijk Glasvezel in Brunssum

Bij IP Visie zijn er voor Zakelijk Glasvezel standaard een drietal contracttermijnen waaruit een keuze kunt maken. Het is mogelijk om een 1-jarig, 3-jarig of 5-jarig contract af te sluiten. Wanneer u een contract afsluit met een langere looptijd, dan kunt u vaak profiteren van een aantrekkelijker tarief voor zowel de eenmalige als de maandelijkse kosten. Na de initiële contractperiode is er uiteraard de mogelijkheid om het contract te verlengen voor wederom een periode van 1, 3 of 5 jaar. Wilt u het contract niet verlengen? Dan zal de glasvezelverbinding maandelijks opzegbaar zijn en blijven de tarieven die in het oorspronkelijke contract zijn afgesproken geldig.