Glasvezel Brummen

In Brummen zijn er volop mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. Brummen beschikt over een uitstekende digitale infrastructuur, bedrijven kunnen hierdoor bijna overal tegen aantrekkelijke condities een snelle internet aansluiting realiseren.

Doe de glasvezel postcodecheck

Bedrijventerreinen in Brummen

Speciale mogelijkheden zijn er voor bedrijven in Brummen, die gevestigd zijn op de bedrijventerreinen:

  • Rhienderen
  • Hazenberg

Zakelijk Glasvezel delen in Brummen

Het is mogelijk om een glasvezelaansluiting te delen met een andere partij om zo te besparen op kosten. Beide (of meerdere) deelnemers dienen hiervoor wel in hetzelfde fysieke pand gevestigd te zijn. Een enkele deelnemer (vaak de verhuurder van pand) wordt aangesteld als hoofdcontractant, en is verantwoordelijk voor de verbinding. In veel gevallen rekent de hoofdcontract een deel van de aansluit- en maandelijkse kosten van de glasvezel access door. Elke deelnemer neemt vervolgens hun eigen diensten af bij direct bij IP Visie, zij worden ook individueel gefactureerd. Alle diensten zijn afgeschermd van de overige deelnemers om zo privacy te kunnen garanderen.

Bellen via uw glasvezelverbinding

Via uw zakelijke glasvezelverbinding is het mogelijk om op een veilige en betrouwbare manier te bellen. Over een glasvezelverbinding worden data- en telefonie gescheiden van elkaar getransporteerd. Om bellen via Zakelijk Glasvezel mogelijk te maken, wordt er gebruik gemaakt van de techniek Voice over IP (VoIP). Er zijn bij IP Visie een tweetal VoIP diensten waaruit u een keuze kunt maken. Zo is er de mogelijkheid om uw huidige telefooncentrale op locatie aan te sluiten op het IP-netwerk met behulp van een SIP Trunk. Beschikt u niet over een eigen telefooncentrale, maar wenst u wel van VoIP gebruik te kunnen maken? Dan is er de mogelijkheid om met Hosted Telefonie de functionaliteiten van een telefooncentrale te huren.