Glasvezel Brummen

In Brummen zijn er volop mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. Brummen beschikt over een uitstekende digitale infrastructuur, bedrijven kunnen hierdoor bijna overal tegen aantrekkelijke condities een snelle internet aansluiting realiseren.

Doe de glasvezel postcodecheck

Meer informatie over Zakelijk Glasvezel in Brummen

Brummen beschikt over een eigen glasvezelinfrastructuur. Vanaf de centrale aan de Zutphensestraat vertrekken diverse glasvezelringen naar de omliggende wijken- en bedrijventerreinen, waardoor er voor bedrijven tal van mogelijkheden ontstaan om over goede breedbandvoorzieningen te beschikken. Naast de kernen wordt er momenteel ook glasvezel in de buitengebieden van de gemeente Brummen aangelegd. Hierdoor kan straks de gehele gemeente profiteren van de voordelen van razendsnel internet.

Bedrijventerreinen in Brummen

In Brummen zijn er twee bedrijventerreinen. Op beide terreinen zijn er voor bedrijven mogelijkheden om op het glasvezelnetwerk aangesloten te worden.

Rhienderen

Op bedrijventerrein Rhienderen zijn er voor bedrijven mogelijkheden om op het glasvezelnetwerk aangesloten te worden.

Hazenberg

Op bedrijventerrein Hazenberg kunnen bedrijven ook van Zakelijk Glasvezel gebruik maken om zo over een razendsnelle internetverbinding te beschikken.

Zakelijk Glasvezel delen in Brummen

Het is mogelijk om een glasvezelaansluiting te delen met een andere partij om zo te besparen op kosten. Beide (of meerdere) deelnemers dienen hiervoor wel in hetzelfde fysieke pand gevestigd te zijn. Een enkele deelnemer (vaak de verhuurder van pand) wordt aangesteld als hoofdcontractant, en is verantwoordelijk voor de verbinding. In veel gevallen rekent de hoofdcontract een deel van de aansluit- en maandelijkse kosten van de glasvezel access door. Elke deelnemer neemt vervolgens hun eigen diensten af bij direct bij IP Visie, zij worden ook individueel gefactureerd. Alle diensten zijn afgeschermd van de overige deelnemers om zo privacy te kunnen garanderen.

Bellen via uw glasvezelverbinding

Via uw zakelijke glasvezelverbinding is het mogelijk om op een veilige en betrouwbare manier te bellen. Over een glasvezelverbinding worden data- en telefonie gescheiden van elkaar getransporteerd. Om bellen via Zakelijk Glasvezel mogelijk te maken, wordt er gebruik gemaakt van de techniek Voice over IP (VoIP). Er zijn bij IP Visie een tweetal VoIP diensten waaruit u een keuze kunt maken. Zo is er de mogelijkheid om uw huidige telefooncentrale op locatie aan te sluiten op het IP-netwerk met behulp van een SIP Trunk. Beschikt u niet over een eigen telefooncentrale, maar wenst u wel van VoIP gebruik te kunnen maken? Dan is er de mogelijkheid om met Hosted Telefonie de functionaliteiten van een telefooncentrale te huren.