Glasvezel Broekhuizenvorst

In Broekhuizenvorst zijn er volop mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. Broekhuizenvorst beschikt over een uitstekende digitale infrastructuur, waardoor bedrijven bijna overal tegen aantrekkelijke condities een snelle internet aansluiting kunnen realiseren.

Doe de glasvezel postcodecheck

Bellen via Zakelijk Glasvezel

Met een zakelijke glasvezelverbinding is het mogelijk om op een veilige en betrouwbare manier te telefoneren. Over een enkele verbinding worden data- en telefonie gescheiden van elkaar getransporteerd. Bij IP Visie zijn er een tweetal VoIP (Voice over IP) oplossingen waaruit u een selectie kunt maken. Zo is er de mogelijkheid om uw huidige telefooncentrale op locatie aan te sluiten op het IP-netwerk met behulp van een SIP Trunk. Daarnaast is er ook de mogelijkheid om de functionaliteiten van een geavanceerde telefooncentrale te huren met Hosted Telefonie.

Zakelijk glasvezelverbinding delen in Broekhuizenvorst

Het is mogelijk om een glasvezelverbinding te delen met een andere partij om zo te besparen op kosten. Een vereiste hiervoor is dat beide (of meerdere) deelnemers in hetzelfde fysieke pand gevestigd zitten. Een enkele deelnemer (vaak de verhuurder van pand) wordt aangesteld als hoofdcontractant, en is verantwoordelijk voor de verbinding. In veel gevallen rekent de hoofdcontract een deel van de aansluit- en maandelijkse kosten van de glasvezelaansluiting door. Al de afgenomen diensten per deelnemer zijn afgeschermd, andere partijen hebben dus geen toegang tot uw diensten.


Broekhuizenvorst maakt onderdeel uit van de gemeente Horst aan de Maas