+31 76 - 5331331

Glasvezel Zuiderdel in Broek op Langedijk

Op het bedrijventerrein Zuiderdel in Broek op Langedijk ligt een glasvezel netwerk van KPN. Bedrijven die gevestigd zijn in de straten van het terrein kunnen tegen standaard tarieven aangesloten worden. De tarieven zijn afhankelijk van de gewenste snelheid voor internet, keuze voor de router en contractduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Bekijk de glasvezeltarieven op Zuiderdel

Op bedrijventerrein Zuiderdel zijn de glasvezeltarieven gebonden aan uw bedrijfslocatie. Tarieven die gelden voor uw locatie zijn gebonden aan de afstand van uw pand tot het glasvezelnetwerk. Voor de eenmalige aansluitkosten geldt dat hoe makkelijker uw pand te koppelen is op het glasvezelnetwerk, hoe lager de aansluitkosten uitvallen. Bekijk de geldende tarieven en mogelijkheden van uw locatie op bedrijventerrein Zuiderdel met onze uitgebreide glasvezel postcodecheck.

Uw glasvezelverbinding verhuizen

Wanneer u met uw bedrijf gaat verhuizen heeft u veel om rekening mee te houden. Een van de eerste zaken waaraan gedacht dient te worden is het verhuizen van uw zakelijke glasvezelverbinding. Ondanks dat er veel gesproken wordt over het verhuizen van een glasvezelverbinding, is dit in de praktijk echter niet mogelijk omdat een glasvezelverbinding na realisatie onlosmakelijk is verbonden met het bedrijfspand. Voor het nieuwe pand zult u dus een nieuwe glasvezelverbinding aan moeten vragen. De diensten die u momenteel afneemt kunnen wel gewoon worden verhuisd naar de nieuwe locatie. Omdat het realiseren van een nieuwe glasvezelverbinding 3 tot 4 maanden in beslag neemt, raadt IP Visie aan om uw bedrijfsverhuizing minimaal 4 maanden van tevoren kenbaar te maken. Daarnaast kunt zich het beste in een zo vroeg mogelijk stadium van uw verhuizing laten informeren naar de mogelijkheden van Zakelijk Glasvezel op de nieuwe locatie en of u uw contract moet afkopen of dat u dit kunt overdragen. Op deze manier kunt u voorkomen dat u kort voor dag allerlei kostbare en tijdelijke oplossingen dient te realiseren.