+31 76 - 5331331

Glasvezel Broek in Waterland

In Broek in Waterland zijn er volop mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. Broek in Waterland beschikt over een uitstekende digitale infrastructuur, hierdoor kunnen bedrijven bijna overal tegen aantrekkelijke condities een snelle internet aansluiting realiseren.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Zakelijk glasvezel in Broek in Waterland bestellen

Bij het aanvragen van Zakelijk glasvezel komen er een aantal zaken om de hoek kijken. Naast de vereiste bedrijfs- en locatiegegevens dienen wij een aantal zaken van u te ontvangen. Zo dient u in de aanvraag aan te geven van welke aanvullende diensten u wenst te gebruiken en naar uw wensen voor een managed of unmanaged router. Wanneer de behoefte aan extra (vaste) IP-adressen bestaat, dan kunt u dit opgeven in de aanvraag. Om Zakelijk glasvezel aan te vragen kunt u terecht bij één van onze consultants.

Zakelijk glasvezel diensten

Bij een glasvezelverbinding wordt standaard de dienst Zakelijk internet geleverd. Naast deze standaarddienst heeft u een vrije keuze in het afnemen van aanvullende diensten. Denk hierbij aan Zakelijk Pinnen, Alarm over IP, VoIP, Ethernet VPN, SIP-trunk en nóg veel meer. Het aantal diensten wat u op de verbinding kunt afnemen wordt bepaald door de capaciteit van de glasvezelverbinding. Zakelijk glasvezel kent een capaciteit van 1 Gbit/s. Dat houdt in dat u net zolang verschillende diensten kunt blijven stapelen totdat de capaciteit van 1 Gbit/s wordt bereikt.

Komt u ondanks 1 Gbit/s toch capaciteit tekort? Op aanvraag en tegen meerprijs kan IP Visie de capaciteit verhogen tot wel 10 Gbit/s!


Broek in Waterland maakt onderdeel uit van de gemeente Waterland