Glasvezel Britsum

In Britsum zijn er volop mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. Britsum beschikt over een uitstekende digitale infrastructuur, bedrijven kunnen hierdoor bijna overal tegen aantrekkelijke condities een snelle internet aansluiting realiseren.

Doe de glasvezel postcodecheck

Levertijd van de glasvezelverbinding in Britsum

Voor een nieuwe glasvezelaansluiting dient u rekening te houden met een levertijd van 3 tot 4 maanden. In Britsum komt er veel bij kijken om een fysieke glasvezelverbinding te realiseren. Zo bestaat dit proces uit ruwweg 20 deelprocessen en kent verscheidene oplevertijd remmende factoren. Denk hierbij aan bijvoorbeeld obstakels op de route zoals snel- / waterwegen, maar ook zaken als de bouwvak, vergunningen en nog veel meer.

Dubbel uitgevoerde verbinding

Wanneer internet van het grootste belang is voor organisaties, dan is redundantie de uitkomst. U bent dan verzekerd dat uw verbinding online is ten alle tijden. Redundantie kan op meerdere manieren toegepast worden. Denk bijvoorbeeld aan een dubbel uitgevoerde verbinding op een geografische gescheiden netwerk van verschillende providers. Wenst u advies voor het kiezen van een geschikte oplossing voor uw situatie? Dan kunt u terecht bij een van onze adviseurs. Zij kunnen u alles te vertellen over de verschillende varianten redundantie en of deze geschikt zijn voor uw situatie en waarom.