+31 76 - 5331331

Glasvezel Merwedeweg in Breukelen

Op het bedrijventerrein Merwedeweg in Breukelen is het voor bedrijven mogelijk om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk van KPN. De kosten om aangesloten te worden hangen af van de gewenste bandbreedte voor internet, afstand tot de glasvezel infrastructuur en contractduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Levertijd van Zakelijk Glasvezel op Merwedeweg

Om een nieuwe glasvezelaansluiting te realiseren dient u rekening te houden met een levertijd van ongeveer 3 tot 4 maanden. De reden voor deze levertijd is dat er nogal een hoop komt kijken om een bedrijfspand op de Merwedeweg aan te sluiten op het glasvezelnetwerk. Dit proces bestaat uit ongeveer 20 deelprocessen en kent verscheidene vertragende factoren. U kunt hierbij bijvoorbeeld denken aan zaken als vorst, bouwvak, gesloten seizoenen, het aanvragen van de gemeentelijke vergunningen en meer.

Vestiging(en) koppelen met glasvezel

Wanneer u beschikt over glasvezel wordt het eenvoudig om eventuele nevenvestigingen of filialen te verbinden. Op die manier ontstaat een centrale infrastructuur, die veel voordelen kan bieden. Het koppelen van vestigingen met behulp van een glasvezelverbinding kan op meerdere manieren. Er kan gebruik gemaakt worden van een IP-VPN, waardoor Quality of Service optimaal gebruikt kan worden. Ook is het ook realiseerbaar om andere vestigingen te koppelen met behulp van een Ethernet VPN of een IPSEC-tunnel op te zetten met eigen firewalls over het internet. Het is ook mogelijk een directe koppeling op te zetten naar het datacenter waar uw servers en applicaties zich bevinden. Werken in de Cloud wordt zo veel plezieriger omdat er een directe koppeling wordt gemaakt via een VLAN naar uw eigen kast of apparatuur.