+31 76 - 5331331

Glasvezel Keulschevaart in Breukelen

Op het bedrijventerrein Keulschevaart in Breukelen is het voor bedrijven mogelijk om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk van KPN. De kosten om aangesloten te worden op dit netwerk zijn afhankelijk van de gewenste bandbreedte voor internet, afstand tot de glasvezel infrastructuur en contractduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Levertijd Zakelijk Glasvezel op bedrijventerrein Keulschevaart

Voor Zakelijk Glasvezel staat een levertijd van 3 tot 4 maanden voor een nieuwe glasvezelverbinding. Dit doordat er veel komt kijken bij het realiseren van een fysieke glasvezelaansluiting op Keulschevaart. Dit proces bestaat uit ongeveer 20 deelprocessen met verscheidene levertijd remmende factoren. Denk hierbij aan zaken als gemeentelijke vergunningen, bouwvak, vorst, obstakels op de route zoals snel- / waterwegen etc.

Bekijk de glasvezeltarieven & mogelijkheden op bedrijventerrein Keulschevaart

De tarieven voor Zakelijk Glasvezel op bedrijventerrein Keulschevaart zijn uniek per bedrijfslocatie. De tarieven die gelden op uw locatie zijn afhankelijk van de afstand tussen uw bedrijfspand en het dichtstbijzijnde glasvezelnetwerk. De eenmalige aansluitkosten voor een glasvezelaansluiting zullen aantrekkelijker uitvallen als blijkt dat uw bedrijfspand gemakkelijk gekoppeld kan worden aan de glasvezelinfrastructuur. Aan de hand van onze Postcodecheck kunt u direct inzicht krijgen in alle actuele tarieven en mogelijkheden.