+31 76 - 5331331

Glasvezel Breukelerwaard in Breukelen

Op het bedrijventerrein Breukelerwaard in Breukelen is het voor bedrijven mogelijk om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. De kosten om aangesloten te worden hangen af van de gewenste bandbreedte voor internet, afstand tot de glasvezel infrastructuur en contractduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Deel uw glasvezelverbinding op Breukelerwaard

Wanneer u met meerdere deelnemers in één bedrijfspand bent gevestigd, dan is er de mogelijkheid om een glasvezelverbinding te delen. Met deze constructie is het mogelijk om op de kosten voor een glasvezelverbinding te besparen. Wanneer een glasvezelverbinding wordt gedeeld, dan dient een van de deelnemers aangesteld te worden als hoofdcontractant. De hoofdcontractant is verantwoordelijk voor de glasvezel access en betaalt hiervoor de kosten. Het is hierbij gebruikelijk dat de hoofdcontractant deze kosten doorrekent naar de overige partijen. Iedere deelnemers kan zijn gewenste diensten afnemen bij IP Visie, waarvoor iedere partij individueel wordt gefactureerd. Alle diensten die worden afgenomen zijn afgeschermd en zijn dus niet zichtbaar voor de overige partijen.

Zakelijk Glasvezel diensten

Bij een glasvezelverbinding wordt standaard de dienst Zakelijk Internet geleverd. Er zijn nog een hoop aanvullende diensten waaruit u een selectie kunt maken. Denk dan aan diensten als Ethernet VPN, SIP-trunk, Zakelijk Pinnen, VOIP bellen en nog veel meer. U kunt diensten blijven stapelen zolang de de glasvezel access limiet van 1 Gbit/s van niet overschreden wordt.