+31 76 - 5331331

Glasvezel Breukelen

In Breukelen zijn er volop mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. Breukelen beschikt over een uitstekende digitale infrastructuur, waardoor bedrijven bijna overal tegen aantrekkelijke condities een snelle internet verbinding kunnen realiseren.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Glasvezel in Breukelen

Sinds 2011-/2012 beschikt Breukelen over een eigen glasvezelinfrastructuur. Vanuit de centrale aan de Margrietstraat vertrekken diverse glasvezelkabels naar de omliggende bedrijventerreinen- en wijken. Hierdoor kunnen bedrijven beschikken over goede breedbandvoorzieningen.

Bedrijventerreinen in Breukelen

Breukelen beschikt over een drietal bedrijventerreinen. Op al deze terreinen zijn er mogelijkheden voor bedrijven om op het glasvezelnetwerk aangesloten te worden. Zakelijke glasvezelverbindingen zijn uiterst stabiel en betrouwbaar en kennen een zeer hoge up-time. Daarnaast beamen bedrijven die de overstap naar glasvezel al gemaakt hebben dat zij vrijwel zelden tot nooit last hebben van storingen en-/of onderbrekingen.

Breukelerwaard

Op bedrijventerrein Breukelerwaard ligt een glasvezelnetwerk. Alle bedrijven die op het terrein gevestigd zijn kunnen hierdoor eenvoudig tegen aantrekkelijke voorwaarden aangesloten worden. Op bedrijventerrein Breukelerwaard is parkmanagement actief.

Merwedeweg-Keulschevaart

Op bedrijventerrein Merwedeweg-Keulschevaart kunnen bedrijven ook van glasvezel gebruik maken om zo over een razendsnelle internet aansluiting te beschikken.

Aanvullende diensten afnemen over uw zakelijke glasvezelverbinding

Zakelijk Internet is een standaarddienst die over een zakelijke glasvezelverbinding geleverd wordt. Het is helaas niet mogelijk om Zakelijk Glasvezel af te nemen zonder Zakelijk Internet. Naast deze standaarddienst zijn er wel vele aanvullende diensten waaruit u een selectie kunt maken. Denk hierbij aan diensten als VoIP telefonie, SIP Trunk, Ethernet VPN, Zakelijk Pinnen, Alarm over IP en nog vele andere diensten. De hoeveelheid diensten die over de glasvezelverbinding geleverd kunnen worden wordt bepaald door de capaciteit van de glasvezel access. Zolang de capaciteit van 1 Gbit/s niet wordt overschreden bent u vrij om diensten te stapelen of aan te passen.


Breukelen maakt onderdeel uit van de gemeente Stichtse Vecht