+31 76 - 5331331

Glasvezel Breezand

In Breezand zijn er volop mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. Breezand beschikt over een uitstekende digitale infrastructuur, waardoor bedrijven bijna overal tegen aantrekkelijke condities een razendsnelle internet aansluiting kunnen realiseren.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Levertijd van Zakelijk Glasvezel in Breezand

Voor de realisatie van een nieuwe glasvezelaansluiting in Breezand dient u rekening te houden met een levertijd van 3 tot 4 maanden. Reden voor deze doorlooptijd is dat er bij het realiseren van een nieuwe glasvezelaansluiting een hoop komt kijken. Een oplevering is onderverdeeld in ongeveer 20 deelprocessen, die vaak worden verdeeld over meerdere partijen die allemaal betrokken zijn bij de uiteindelijke oplevering. Daarnaast zijn er ook een aantal factoren die de levertijd kunnen doen vertragen. Denk hierbij aan zaken als vorst, bouwvak, het aanvragen van gemeentelijke vergunningen, obstakels op de route (snel-/waterwegen) en meer...

Vestiging(en) koppelen met glasvezel

Met glasvezel koppelt u eenvoudig eventuele nevenvestigingen. Zo creëert u een centrale infrastructuur die vele voordelen biedt. Het koppelen van vestigingen met behulp van een glasvezelverbinding kan op meerdere manieren. Er kan gebruik gemaakt worden van een IP-VPN, waardoor Quality of Service optimaal gebruikt kan worden. Ook is het ook realiseerbaar om andere panden te koppelen met behulp van een Ethernet VPN of een IPSEC-tunnel op te zetten met eigen firewalls over het internet. Naast het koppelen van eigen vestigingen is het ook mogelijk om een directe koppeling te realiseren naar het datacenter waar uw servers en applicaties zich bevinden. Op deze wijze wordt het werken in de Cloud veel plezieriger, doordat een directe koppeling wordt gemaakt via een VLAN naar uw eigen kast of serverapparatuur in het datacenter.


Breezand maakt onderdeel uit van de gemeente Hollands Kroon