+31 76 - 5331331

Glasvezel Bredevoort

In Bredevoort zijn er voldoende mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. De kosten van een glasvezelverbinding zijn afhankelijk van de locatie van uw pand en de afstand tot de glasvezelinfrastructuur

Doe de Glasvezel postcodecheck

Speciale mogelijkheden zijn er voor bedrijven in Bredevoort die gevestigd zijn op het bedrijventerrein aan de Misterstraat.

Glasvezeltarieven in Bredevoort

De eenmalige aansluitkosten van een zakelijke glasvezel verbinding worden bepaald door de afstand tussen uw pand en het dichtstbijzijnde knooppunt waarop we uw bedrijf op kunnen aansluiten. Onze postcodecheck kan deze afstand automatisch voor u berekenen, zodat u direct weet wat de mogelijkheden en kosten zijn. De maandelijkse kosten worden onder meer bepaald door de huur van de vezel en de gewenste snelheid voor internet.

Diensten over glasvezel

Glasvezel is geschikt voor allerlei toepassingen binnen uw bedrijf, mede doordat glasvezelaansluitingen modulair van opbouw en schaalbaar zijn. Van snelle internettoegang tot het koppelen van vestigingen of thuiswerkers. Ook zaken als videoconferencing, back-up op afstand en het gebruik maken van software- of telefoniediensten die bij een leverancier in een datacenter draaien worden hierdoor mogelijk.