+31 76 - 5331331

Glasvezel Werkdonken in Breda

Op het bedrijventerrein Werkdonken in Breda ligt een glasvezel netwerk. Bedrijven kunnen hier gemakkelijk op worden aangesloten. De eenmalige aansluitkosten van een glasvezel aansluiting op dit bedrijvenpark zijn afhankelijk van de locatie van uw pand. De maandelijkse abonnementskosten hangen af van de gewenste internet snelheid, overboekingsfactor van de internet aansluiting en contractduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Capaciteit van Zakelijk Glasvezel

De capaciteit van Zakelijk Glasvezel bedraagt standaard 1 Gbit/s. Op dit groeipad is het mogelijk om verschillende diensten en services te stapelen ter ondersteuning van uw bedrijfsvoering. Zakelijke glasvezelverbindingen zijn modulair en schaalbaar van opbouw, u kunt hierdoor meerdere diensten afnemen over dezelfde verbinding. Wanneer een capaciteit van 1 Gbit/s toch niet helemaal voldoet aan de behoeften van uw organisatie, dan kan IP Visie tegen een meerprijs deze capaciteit uitbreiden naar 10 Gbit/s.

Delen van een glasvezelverbinding op Werkdonken

Bent u met meerdere partijen gevestigd hetzelfde bedrijfspand en wilt u besparen op de kosten? Dan is er de mogelijkheid om een glasvezelverbinding te delen. Bij het delen van een glasvezelverbinding zal er een partij worden aangesteld als hoofdcontractant. De hoofdcontractant is verantwoordelijk voor de glasvezelverbinding en betaalt hiervoor ook de eenmalige- en maandelijkse kosten. Het is echter gebruikelijk dat de hoofdcontractant een deel van deze kosten doet doorrekenen naar de overige partijen. Iedere partij heeft vervolgens de mogelijkheid om zijn eigen gewenste diensten rechtstreeks af te nemen bij IP Visie, iedere partij zal hiervoor ook individueel worden gefactureerd. Alle afgenomen diensten die per partij worden afgenomen zijn afgeschermd en niet zichtbaar voor andere partijen.