Glasvezel Steenakker in Breda

Op het bedrijventerrein Steenakker en in de omgeving van het NAC stadion in Breda ligt een glasvezel netwerk van KPN. Bedrijven die in de straten van dit bedrijventerrein zijn gevestigd kunnen eenvoudig en tegen standaardtarieven worden aangesloten, ongeacht de afstand die gegraven dient te worden. De kosten van een glasvezelaansluiting zijn afhankelijk van de gewenste bandbreedte voor internet, keuze voor de router en contractduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Bellen over uw zakelijke glasveelverbinding

Met Zakelijk Glasvezel heeft u de mogelijkheid om op een veilige en betrouwbare manier te telefoneren via uw zakelijke glasvezelverbinding. Over deze verbinding worden data en telefonie gescheiden van elkaar getransporteerd. U heeft hierbij de keuze uit een tweetal VoIP (Voice over IP) diensten. Uw huidige telefooncentrale kan worden ingezet met een SIP Trunk om te kunnen profiteren van de voordelen van IP. Daarnaast kunt u met Hosted Telefonie gebruik maken van dezelfde functionaliteiten door een telefooncentrale te huren.

Controleer de glasvezeltarieven op bedrijventerrein Steenakker

Op bedrijventerrein Steenakker zijn de glasvezeltarieven voor iedere bedrijfslocatie identiek. Aan de hand van onze Postcodecheck kunt u direct inzicht krijgen in alle actuele tarieven en mogelijkheden voor uw bedrijfslocatie op bedrijventerrein Steenwijk.

Steenakker