+31 76 - 5331331

Glasvezel Steenakker in Breda

Op het bedrijventerrein Steenakker en in de omgeving van het NAC stadion in Breda ligt een glasvezel netwerk. Bedrijven die in de straten van dit bedrijventerrein zijn gevestigd kunnen eenvoudig en tegen standaardtarieven worden aangesloten, ongeacht de afstand die gegraven dient te worden. De kosten van een glasvezelaansluiting zijn afhankelijk van de gewenste bandbreedte voor internet, keuze voor de router en contractduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Bellen over uw zakelijke glasveelverbinding

Met Zakelijk Glasvezel heeft u de mogelijkheid om op een veilige en betrouwbare manier te telefoneren via uw zakelijke glasvezelverbinding. Over deze verbinding worden data en telefonie gescheiden van elkaar getransporteerd. U heeft hierbij de keuze uit een tweetal VoIP (Voice over IP) diensten. Uw huidige telefooncentrale kan worden ingezet met een SIP Trunk om te kunnen profiteren van de voordelen van IP. Daarnaast kunt u met Hosted Telefonie gebruik maken van dezelfde functionaliteiten door een telefooncentrale te huren.

Controleer de glasvezeltarieven op bedrijventerrein Steenakker

Op bedrijventerrein Steenakker zijn de glasvezeltarieven voor iedere bedrijfslocatie identiek. Aan de hand van onze Postcodecheck kunt u direct inzicht krijgen in alle actuele tarieven en mogelijkheden voor uw bedrijfslocatie.

Steenakker

VDSL

Onlangs zijn op het bedrijventerrein Steenakker de mogelijkheden voor VDSL enorm verbeterd. Door de inzet van de modernste technieken in combinatie met een uitbreiding van de wijkcentrale kunnen bedrijven profiteren van hogere snelheden voor hun internetverbinding over koper. Door gebruik te maken van vectoring en pair-bonding technieken kunnen er nu snelheden worden bereikt tot 100 Mbit per seconde voor de download en 10 Mbit per seconde voor de upload. Ideaal voor bedrijven die op zoek zijn naar een snelle internet verbinding tegen relatief lage kosten.