+31 76 - 5331331

Glasvezel Six Business Square in Breda

Op het Six Business Square en in de directe omgeving van het NAC stadion in Breda ligt een glasvezel netwerk van KPN. Bedrijven die in de straten van dit kantorencentrum of in de omgeving van het NAC stadion zijn gevestigd kunnen tegen standaardtarieven worden aangesloten op dit netwerk. De eenmalige- en maandelijkse kosten van Zakelijk Glasvezel zijn afhankelijk van de afstand tot de glasvezel infrastructuur, gewenste bandbreedte voor internet en contractduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Tarieven voor Zakelijk Glasvezel op Six Business Square

De tarieven voor Zakelijk Glasvezel op het Six Business Square zijn uniek voor iedere bedrijfslocatie. De geldende tarieven van Zakelijk Glasvezel worden bepaald aan de hand van de afstand vanaf uw bedrijfspand tot het landelijke glasvezelnetwerk. Wanneer het gemakkelijker is om uw bedrijfspand te koppelen aan het glasvezelnetwerk, dan zullen de eenmalige kosten aantrekkelijker uitvallen. Controleer alle glasvezelmogelijkheden en tarieven aan de hand van onze Glasvezel Postcodecheck.

Levertijd van Zakelijk Glasvezel op Six Business Square

De levertijd voor een nieuwe glasvezelaansluiting bedraagt 3 tot 4 maanden. Reden hiervoor is dat er veel komt kijken bij het realiseren van een nieuwe glasvezelaansluiting op het Six Business Square. Een oplevering is uitgewerkt in ongeveer 20 deelprocessen en kent verscheidene levertijd vertragende factoren. Denk hierbij aan factoren als vorst, bouwvak, aanvragen van gemeentelijke vergunningen, obstakels op de route en meer...