+31 76 - 5331331

Glasvezel Rithmeesterpark in Breda

Op het Rithmeesterpark in Breda is het mogelijk om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk van KPN. De kosten van een glasvezel aansluiting zijn onder andere afhankelijk van de gewenste snelheid voor internet, keuze voor de router en contractduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Aanvullende glasvezeldiensten

Bij een glasvezelverbinding wordt standaard de dienst Zakelijk Internet geleverd. Er zijn nog een hoop aanvullende diensten waaruit u een selectie kunt maken. Denk dan aan diensten als Ethernet VPN, SIP-trunk, Zakelijk Pinnen, VoIP bellen en nog veel meer. U kunt zoveel diensten afnemen als u kunt passen op de glasvezel access met een limiet van 1 Gbit/s.

Bekijk de tarieven voor Zakelijk Glasvezel op Rithmeesterpark

De tarieven voor Zakelijk Glasvezel op het Rithmeesterpark zijn uniek per bedrijfslocatie. De tarieven voor Zakelijk Glasvezel worden grotendeels bepaald aan de hand van de afstand tussen uw bedrijfspand en het dichtstbijzijnde glasvezelnetwerk. Wanneer uw bedrijfspand gemakkelijk gekoppeld kan worden aan het glasvezelnetwerk, dan zullen de eenmalige aansluitkosten aantrekkelijker uitvallen. Nieuwsgierig naar de mogelijkheden van glasvezel en de actuele tarieven die gelden voor uw locatie? Voer dan een Postcodecheck uit voor een direct overzicht.


Bedrijventerrein Rithmeesterpark in Breda is een toplocatie aan de A16 in een omgeving met voorzieningen zoals vergaderfaciliteiten en hotels.