+31 76 - 5331331

Glasvezel Van de Reijtstraat in Breda

Op het bedrijventerrein aan de van de Reijtstraat in Breda ligt een glasvezel netwerk. Bedrijven kunnen hierop aansluiten. De kosten van een glasvezelaansluiting zijn afhankelijk van de gewenste snelheid voor internet, keuze voor de router en contractduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Zakelijk glasvezel in van de Reijtstraat aanvragen

Indien u Zakelijk Glasvezel aanvraagt, dan zult u uw bedrijfs- en locatiegegevens moeten afstaan. Ook zult u de aanvullende diensten die u op uw verbinding wilt afnemen moeten opgeven. Extra (vaste) IP-adressen kunt u ook aanvragen. U zult ook moeten kiezen of u een managed of unmanaged router wilt aanvragen. Om Zakelijk Glasvezel aan te vragen kunt contact opnemen met een van onze consultants.

Controleer uw glasvezeltarieven in van de Reijtstraat

In van de Reijtstraat zijn de glasvezeltarieven gebonden met de locatie van uw pand. Deze tarieven van Zakelijk Glasvezel zijn afhankelijk van de locatie van uw pand tot het landelijke glasvezelnetwerk. De eenmalige aansluitkosten zullen lager uitvallen wanneer uw pand makkelijk te koppelen is op het glasvezelnetwerk. Controleer de voor uw locatie geldende tarieven en mogelijkheden in van de Reijtstraat aan de hand van onze unieke glasvezel postcodecheck.