Glasvezel Van de Reijtstraat in Breda

Op het bedrijventerrein aan de van de Reijtstraat in Breda ligt een glasvezel netwerk van KPN. Bedrijven kunnen hierop aansluiten. De kosten van een glasvezelaansluiting zijn afhankelijk van de gewenste snelheid voor internet, keuze voor de router en contractduur.

Zakelijk Glasvezel diensten

Standaard wordt over een glasvezelverbinding de standaard dienst Zakelijk Internet geleverd. Er zijn nog een hoop aanvullende diensten waaruit u een selectie kunt maken. Dan moet u denken aan diensten als VOIP bellen, Ethernet VPN, Zakelijk Pinnen, SIP-trunk en nog veel meer. U kunt zoveel diensten afnemen als u kunt passen op de glasvezel access met een limiet van 1 Gbit/s.

Vestiging(en) verbinden met glasvezel

Door eventuele nevenvestigingen te koppelen met glasvezel creëert u een centrale infrastructuur wat vele voordelen biedt. Het is mogelijk op meerdere manieren om vestigingen te koppelen met Zakelijk Glasvezel. Er kan gekozen worden voor een IP-VPN voor een optimale quality of service. Ook is het ook mogelijk om andere vestigingen te koppelen met behulp van een Ethernet VPN of een IPSEC-tunnel op te zetten met eigen firewalls over het internet. Naast het koppelen van eigen filialen is het ook mogelijk om een directe koppeling op te zetten naar het datacenter waar uw servers en applicaties zich bevinden. Op deze wijze wordt het werken in de cloud veel plezieriger, doordat een directe koppeling wordt gemaakt via een VLAN naar uw eigen kast of serverapparatuur in het datacenter.

Controleer glasvezeltarieven in van de Reijtstraat

In van de Reijtstraat zijn de glasvezeltarieven gebonden met de locatie van uw pand. Deze tarieven van Zakelijk Glasvezel zijn afhankelijk van de locatie van uw pand tot het landelijke glasvezelnetwerk. De eenmalige aansluitkosten zullen lager uitvallen wanneer uw pand makkelijk te koppelen is op het glasvezelnetwerk. Controleer de voor uw locatie geldende tarieven en mogelijkheden in van de Reijtstraat aan de hand van onze unieke glasvezel postcodecheck.

Glasvezel in van de Reijtstraat aanvragen

Indien u Zakelijk Glasvezel aanvraagt, dan zult u uw bedrijfs- en locatiegegevens moeten afstaan. Ook zult u de aanvullende diensten die u op uw verbinding wilt afnemen moeten opgeven. Extra (vaste) IP-adressen kunt u ook aanvragen. U zult ook moeten kiezen of u een managed of unmanaged router wilt aanvragen. Om Zakelijk Glasvezel aan te vragen kunt contact opnemen met een van onze consultants.

Doe de Glasvezel postcodecheck