+31 76 - 5331331

Glasvezel Moleneind in Breda

Op het bedrijventerrein Moleneind in Breda ligt een glasvezel netwerk. In de volksmond wordt dit bedrijventerrein ook wel Takkebijsters genoemd. In 2009 is hier een een glasvezel netwerk aangelegd. Alle bedrijven die in de straten van dit bedrijventerrein zijn gelegen kunnen tegen standaardtarieven worden aangesloten. De kosten zijn afhankelijk van de gewenste bandbreedte voor internet, keuze voor de router en contractduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Dubbel uitgevoerde verbinding

Is het voor de bedrijfsvoering van uw organisatie van cruciaal belang dat u in verbinding staat met het internet? Dan kunt u kiezen voor een redundant uitgevoerde glasvezelverbinding. Hiermee heeft u zekerheid over de uptime van uw internetverbinding. Er zijn meerdere mogelijkheden om redundantie toe te passen. Denk dan bijvoorbeeld aan twee verbindingen van verschillende providers die gebruik maken van een geografisch gescheiden netwerk. De adviseurs van IP Visie kunnen u bijstaan bij het kiezen van de meest geschikte redundante oplossing voor uw bedrijfssituatie. Onze adviseurs kunnen u alles vertellen over redundantie en welke redundante oplossingen het beste bij uw bedrijfssituatie en wensen aansluiten.

Bekijk de glasvezeltarieven op bedrijventerrein Moleneind

Op bedrijventerrein Moleneind zijn de tarieven voor Zakelijk Glasvezel gebonden met de locatie van uw bedrijfspand. De afstand tussen uw bedrijfspand en het dichtstbijzijnde glasvezelnetwerk speelt een bepalende rol voor deze tarieven. Wanneer uw bedrijfspand gemakkelijk aangesloten kan worden op het glasvezelnetwerk, dan zullen de eenmalige aansluitkosten aantrekkelijker uitvallen. U kunt aan de hand van onze Postcodecheck direct inzicht krijgen in alle actuele tarieven en mogelijkheden.