+31 76 - 5331331

Glasvezel Krogten-Zuid in Breda

Op het bedrijventerrein Krogten-Zuid in Breda ligt een glasvezel netwerk van KPN. Bedrijven die hier zijn gevestigd kunnen eenvoudig worden aangesloten. De kosten van een glasvezelaansluiting zijn afhankelijk van de gewenste snelheid voor internet, keuze voor de router en contractduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Glasvezelverbinding in Krogten-Zuid bestellen

Bij de aanvraag van Zakelijk Glasvezel zullen we om een aantal gegevens vragen. Denk hierbij aan bedrijfs- en locatiegegevens. Ook zult u de aanvullende diensten die u op uw verbinding wilt afnemen moeten opgeven. Ook extra (vaste) IP-adressen die zijn af te nemen moet u opgeven bij de aanvraag. Er wordt u ook gevraagd naar uw wensen voor een managed (beheerd) of een unmanaged (onbeheerd) router. Zakelijk Glasvezel kunt u aanvragen bij een van onze consultants of doe een postcodecheck voor een prijsopgave.

Capaciteit van een zakelijke glasvezelverbinding

De standaardcapaciteit van Zakelijk Glasvezel bedraagt 1 Gbit/s. Aan de hand van dit groeipad heeft u de mogelijkheid om verschillende diensten te stapelen. U kunt verschillende diensten afnemen over dezelfde glasvezelverbinding doordat Zakelijk Glasvezel modulair en schaalbaar van opbouw is. Is de capaciteit van 1 Gbit/s niet voldoende toereikend voor uw organisatie? Dan kan IP Visie deze capaciteit tegen een meerprijs voor uw verhogen.