Glasvezel Krogten-Zuid in Breda

Op het bedrijventerrein Krogten-Zuid in Breda ligt een glasvezel netwerk van KPN. Bedrijven die hier zijn gevestigd kunnen eenvoudig worden aangesloten. De kosten van een glasvezelaansluiting zijn afhankelijk van de gewenste snelheid voor internet, keuze voor de router en contractduur.

Glasvezelverbinding in Krogten-Zuid bestellen

Bij de aanvraag van Zakelijk Glasvezel zullen we om een aantal gegevens vragen. Denk hierbij aan bedrijfs- en locatiegegevens. Ook zult u de aanvullende diensten die u op uw verbinding wilt afnemen moeten opgeven. Ook extra (vaste) IP-adressen die zijn af te nemen moet u opgeven bij de aanvraag. Er wordt u ook gevraagd naar uw wensen voor een managed (beheerd) of een unmanaged (onbeheerd) router. Zakelijk Glasvezel kunt u aanvragen bij een van onze consultants of doe een postcodecheck voor een prijsopgave.

Levertijd in Krogten-Zuid

Om een nieuwe glasvezel access te realiseren dient u rekening te houden met een levertijd van 3 tot 4 maanden. Dit komt omdat er bij het realiseren van de fysieke glasvezelverbinding in Krogten-Zuid een hoop komt kijken. Zo bestaat dit proces uit ongeveer 20 deelprocessen en kent verschillende oplevertijd vertragende factoren. U moet dan denken aan zaken als de bouwvak, obstakels op de route zoals snel- / waterwegen, vorst, nodige vergunningen en meer.

Doe de Glasvezel postcodecheck