+31 76 - 5331331

Glasvezel De Krogten in Breda

Op bedrijventerrein de Krogten in Breda ligt een glasvezel netwerk. Bedrijven die gevestigd zijn in de straten van dit bedrijventerrein kunnen tegen standaard tarieven worden aangesloten. De maandelijkse kosten zijn afhankelijk van de gewenste bandbreedte voor internet, keuze voor de router, eventueel aanvullende diensten en contractduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Glasvezelmogelijkheden op de Krogten

Bedrijventerrein De Krogten is gesitueerd in het noordelijk deel van de gemeente Breda aan weerszijden van de belangrijkste doorgaande weg de Konijnenberg en grenst aan de rivier de Mark. Het bedrijventerrein ligt uniek aan het water en aan het spoor, nabij het stadscentrum van Breda. Het is mogelijk om een glasvezel aansluiting te verkrijgen in ondermeer de volgende straten:

Eikdonk, Regenbeemd, Hazelpad, Lijndonk, Trekpot, Oude Baan, Kalshoven, Steenen Hoofd, Kleine Krogt, Riethil

Zakelijk Glasvezel op de Krogten aanvragen

Bij het aanvragen van Zakelijk Glasvezel komen er een aantal zaken om de hoek kijken. Naast een aantal vereiste bedrijfs- en locatiegegevens moet er in de aanvraag onder andere zijn opgegeven van welke aanvullende diensten u gebruik wenst te maken en uw voorkeur voor een managed of unmanaged glasvezelrouter. Wanneer u extra (vaste) IP-adressen wenst af te nemen, dan kan dit ook worden opgegeven in de aanvraag. Met uw aanvraag voor Zakelijk Glasvezel kunt u terecht bij een van onze consultants.

Vraagbundeling van Zakelijk Glasvezel op bedrijventerrein de Krogten

De aanleg van het glasvezelnetwerk op de Krogten is tot stand gekomen door een vraagbundelingsproject van bedrijfsvereniging De Krogten en IP Visie. In 2008 hebben ruim 20 bedrijven, die gevestigd zijn op het bedrijventerrein, een intentieverklaring getekend voor de aanleg van glasvezel met als mogelijkheid supersnel internet. Door deze geslaagde vraagbundeling is het voor alle bedrijven mogelijk geworden om tegen uniforme condities te worden aangesloten op het netwerk, dat in alle straten haar uitlopers heeft liggen.

Glasvezel de Krogten Breda Haribo de Krogten Breda Glasvezel de Krogten Breda - DYKA