+31 76 - 5331331

Glasvezel Hoogeind in Breda

Op het bedrijventerrein Hoogeind, beter bekend als het Minervum, in Breda ligt een glasvezel netwerk van KPN. Bedrijven die in de straten van dit bedrijventerrein zijn gevestigd, kunnen tegen standaardtarieven worden aangesloten op dit netwerk. De maandelijkse kosten zijn afhankelijk van de gewenste snelheid voor internet en contractduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Levertijd van Zakelijk Glasvezel op bedrijventerrein Hoogeind

De gemiddelde levertijd voor een nieuwe zakelijke glasvezelaansluiting bedraagt 3 tot 4 maanden. Op bedrijventerrein Hoogeind komt er een hoop kijken bij het realiseren van een nieuwe glasvezelaansluiting. Het opleveringsproces is uitgewerkt in circa 20 deelprocessen en kent verscheidene factoren die de levertijd verder kunnen doen vertragen. Zo dienen er verschillende gemeentelijke vergunningen te worden aangevraagd, maar ook obstakels op de route, vorst, bouwvak kunnen een vertragende rol spelen.

Deel uw glasvezelverbinding op bedrijventerrein Hoogeind

Het is mogelijk om een zakelijke glasvezelverbinding te delen met meerdere partijen om zo kosten te besparen. Een vereiste hiervoor is echter dat alle deelnemende partijen zijn gevestigd in hetzelfde bedrijfspand. Een van de partijen dient aangesteld te worden als hoofdcontractant, die de verantwoordelijkheid voor de glasvezelverbinding draagt. Het is gebruikelijk dat een deel van de eenmalige- en maandelijkse kosten door de hoofdcontractant worden doorgerekend naar de overige partijen. Vervolgens heeft iedere partij de mogelijkheid om hun gewenste diensten af te nemen bij IP Visie, iedere partij wordt hiervoor ook individueel gefactureerd. Alle afgenomen diensten staan los van elkaar en zijn afgeschermd van de overige partijen.

Minervum


Baarschot is onderdeel van het bedrijventerrein Hoogeind